Merhaba,
Oyuna dün başladım. Şuan 8 lvl şifacıyım. Görevlerime yardımcı olmak isteyen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
İlaveten ücretsiz olarak, 49 lvl olduğumda kenan ve junon atabilmem için gereli olan şifacı-şifa efsunlu asa ve diğer şifacı itemlerini vermek isterseniz memnuniyetle kabul ederim.
Oyuna yeni başladım şifacıyım yardım istiyorum.
Re: Oyuna yeni başladım şifacıyım yardım istiyorum.
Anlaşılan yol yakınken bırakmak en iyisi. Oyundanda oyuncularındanda hayır yok.
Hepinize ikv ile iyi eğlenceler diliyorum. Hoşçakalın.
Hepinize ikv ile iyi eğlenceler diliyorum. Hoşçakalın.
Kardeşim gelmiş burda 49 a kadar görevlerimi yapın bana beleş item dizin kenan junon sokun diyorsun. Cevap alamayınca hayırsız diyorsun. Kafan mı iyi?
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Evet kafam iyi.Mezomorto yazdı:Kardeşim gelmiş burda 49 a kadar görevlerimi yapın bana beleş item dizin kenan junon sokun diyorsun. Cevap alamayınca hayırsız diyorsun. Kafan mı iyi?
Tüm İKV camiasını(özelliklede eminönü halkı) gözlerinden öpüyorum ve ailelerine selam gönderiyorum.
Kalın sağlıcakla.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Ben de 3 5 parça şifacı itemi var kullanmıyorum ve satmak için uğraşmıyorum ulaşırsan veririm
Hocam , forumdan değilde oyunda eminönünde kasılanlarla birlikte kasılmayı dene şahsen bir kaç saatte 15 oldum zaten sonrası geliyor , bu arada yeni başlayanlar olursa birlikte kasılabiliriz 15 lvl şifacı kasıyorum simdi İyi oyunlar dilerim .
Büyücuomer - Adaletçi
Kısaca; Bir Muhibbi ...
Kısaca; Bir Muhibbi ...