Sobee ortadan kalktı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Sobee ortadan kalktı

Mesaj gönderen Auril »

kim ne derse desin artık o eski ikv yok ve asla olmayacak o yıllarımızı verdıgımız oyunu unutun bence
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Bir ihtimal daha var, o da ölmek mi dersin? :)
Resim
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

EYUNAL yazdı:
Auril yazdı:su bahsettiğiniz CS tarzı oyunun adı ne?
Özel mesajlarına bak
Şu oyunu ben de merak ettim neymiş acaba?
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

Ben de merak ettim. Söyleyebilecek var mı?
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

MMOFPS tarzı yapım aşamasında olan ...adlı oyun
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Çok boş muhabbet yapan var. Neyse cevap verelim. Sobee, İstanbul Kıyamet Vakti' adlı MMORPG oyununu TTNet'e sattı. Anlayacağın oyundan sorumlu artık TTNet'tir. Saçma sapan hayali yorumlar yapan arkadaşları kaale almamalı. Mevlüt Dinç bıraktı o en sevdiği Türkiye harikası(!) oyununu :)
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

xLuCaGox yazdı:Çok boş muhabbet yapan var. Neyse cevap verelim. Sobee, İstanbul Kıyamet Vakti' adlı MMORPG oyununu TTNet'e sattı. Anlayacağın oyundan sorumlu artık TTNet'tir. Saçma sapan hayali yorumlar yapan arkadaşları kaale almamalı. Mevlüt Dinç bıraktı o en sevdiği Türkiye harikası(!) oyununu :)
Bu adamın ne dediğini açıklayacak 999 bin kişi aranıyor.Saçma sapan hayali metaforları gözüme çarpsada aşağıda gördüğüm kaale almamalı sözcüğü ile birlikte bu fiili uygulamaya koymaya karar verdim.
Resim

LEPRECHAUN
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

LEPRECHAUN yazdı:
xLuCaGox yazdı:Çok boş muhabbet yapan var. Neyse cevap verelim. Sobee, İstanbul Kıyamet Vakti' adlı MMORPG oyununu TTNet'e sattı. Anlayacağın oyundan sorumlu artık TTNet'tir. Saçma sapan hayali yorumlar yapan arkadaşları kaale almamalı. Mevlüt Dinç bıraktı o en sevdiği Türkiye harikası(!) oyununu :)
Bu adamın ne dediğini açıklayacak 999 bin kişi aranıyor.Saçma sapan hayali metaforları gözüme çarpsada aşağıda gördüğüm kaale almamalı sözcüğü ile birlikte bu fiili uygulamaya koymaya karar verdim.

Zeka seviyemiz farklı olabilir ki, üzgünüm farklıdır canım.Hangi lise? Ya da işletme mi okuyosun bakim sen?
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yasamakoldurur »

LEPRECHAUN yazdı:Selam arkadaşlar bu durum uzun süre önceden beri var Sobee marka olarak isim değiştirmiş ve ttnetin çatısı altına girmiştir.Bu iyiye mi işaret diye soracak olursanız bir nebze de olsun ben yenilik taraftarı olduğumu söylemek isterim.

Sobee mevdinc in kurduğu bir firmadır ttnete satmıştır.İkv yi ise kaderine terketmiştir.Bir çok tasarımcısı ise baska bir firma altında birlesip cs tarzı bi online oyun yapmaya başlamıstır,oyun ikv oyuncusunu çekmeye yöneliktir,bu iş planlı bir şekilde yapılmış tıpkı yıllar önce samsunda bir barın sigortadan para almak için yakılması ve isminin değişmesi gibi bir olay.Sigortacı bizleriz tabi burda.

Biz oyuncular olarak ikv ye gönül veren arkadaşlar kandırılmıştır.İkv oyunun asıl sahibi Kürşad karamahmudoğlunu tek başına bırakan bu insanları asla bizler unutmayacağız ve destek vermeyeceğiz.Emeğimizi çalan bu insanları asla unutmayacağız bizim milli hislerimizi sömürüp projeye devam etmeyen bu vicdansız insanları unutmayacağız.

Su an oyun öyle bedbaht durumdaki emeklerimiz boşa gitti.Yeni oyunda da da aynı stratejiyi kullanıyorlar.Asla kanmayın arkadaşlar bu bilgileri mümkün olduğunca yayın anlatın.

Bu oyunun bu duruma düşmesinde ki yegane Aktör Mevdinçtir.
Aynen yine bir şey atıyolar yok türkiyenin ilk 3D çevrimiçi oyunu cart curt bu arada Fevzi Altuncu ve N.Özgür Soner de başı çekmekte

“Genel Etkileşim” sayfasına dön