Sobee ortadan kalktı
Re: Sobee ortadan kalktı
kim ne derse desin artık o eski ikv yok ve asla olmayacak o yıllarımızı verdıgımız oyunu unutun bence
auril & DoubleLift
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

Şu oyunu ben de merak ettim neymiş acaba?EYUNAL yazdı:Özel mesajlarına bakAuril yazdı:su bahsettiğiniz CS tarzı oyunun adı ne?
Ben de merak ettim. Söyleyebilecek var mı?
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Çok boş muhabbet yapan var. Neyse cevap verelim. Sobee, İstanbul Kıyamet Vakti' adlı MMORPG oyununu TTNet'e sattı. Anlayacağın oyundan sorumlu artık TTNet'tir. Saçma sapan hayali yorumlar yapan arkadaşları kaale almamalı. Mevlüt Dinç bıraktı o en sevdiği Türkiye harikası(!) oyununu
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Deva
Bu adamın ne dediğini açıklayacak 999 bin kişi aranıyor.Saçma sapan hayali metaforları gözüme çarpsada aşağıda gördüğüm kaale almamalı sözcüğü ile birlikte bu fiili uygulamaya koymaya karar verdim.xLuCaGox yazdı:Çok boş muhabbet yapan var. Neyse cevap verelim. Sobee, İstanbul Kıyamet Vakti' adlı MMORPG oyununu TTNet'e sattı. Anlayacağın oyundan sorumlu artık TTNet'tir. Saçma sapan hayali yorumlar yapan arkadaşları kaale almamalı. Mevlüt Dinç bıraktı o en sevdiği Türkiye harikası(!) oyununu![]()

LEPRECHAUN
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Lonca: Nemesis
LEPRECHAUN yazdı:Bu adamın ne dediğini açıklayacak 999 bin kişi aranıyor.Saçma sapan hayali metaforları gözüme çarpsada aşağıda gördüğüm kaale almamalı sözcüğü ile birlikte bu fiili uygulamaya koymaya karar verdim.xLuCaGox yazdı:Çok boş muhabbet yapan var. Neyse cevap verelim. Sobee, İstanbul Kıyamet Vakti' adlı MMORPG oyununu TTNet'e sattı. Anlayacağın oyundan sorumlu artık TTNet'tir. Saçma sapan hayali yorumlar yapan arkadaşları kaale almamalı. Mevlüt Dinç bıraktı o en sevdiği Türkiye harikası(!) oyununu![]()
Zeka seviyemiz farklı olabilir ki, üzgünüm farklıdır canım.Hangi lise? Ya da işletme mi okuyosun bakim sen?
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

Aynen yine bir şey atıyolar yok türkiyenin ilk 3D çevrimiçi oyunu cart curt bu arada Fevzi Altuncu ve N.Özgür Soner de başı çekmekteLEPRECHAUN yazdı:Selam arkadaşlar bu durum uzun süre önceden beri var Sobee marka olarak isim değiştirmiş ve ttnetin çatısı altına girmiştir.Bu iyiye mi işaret diye soracak olursanız bir nebze de olsun ben yenilik taraftarı olduğumu söylemek isterim.
Sobee mevdinc in kurduğu bir firmadır ttnete satmıştır.İkv yi ise kaderine terketmiştir.Bir çok tasarımcısı ise baska bir firma altında birlesip cs tarzı bi online oyun yapmaya başlamıstır,oyun ikv oyuncusunu çekmeye yöneliktir,bu iş planlı bir şekilde yapılmış tıpkı yıllar önce samsunda bir barın sigortadan para almak için yakılması ve isminin değişmesi gibi bir olay.Sigortacı bizleriz tabi burda.
Biz oyuncular olarak ikv ye gönül veren arkadaşlar kandırılmıştır.İkv oyunun asıl sahibi Kürşad karamahmudoğlunu tek başına bırakan bu insanları asla bizler unutmayacağız ve destek vermeyeceğiz.Emeğimizi çalan bu insanları asla unutmayacağız bizim milli hislerimizi sömürüp projeye devam etmeyen bu vicdansız insanları unutmayacağız.
Su an oyun öyle bedbaht durumdaki emeklerimiz boşa gitti.Yeni oyunda da da aynı stratejiyi kullanıyorlar.Asla kanmayın arkadaşlar bu bilgileri mümkün olduğunca yayın anlatın.
Bu oyunun bu duruma düşmesinde ki yegane Aktör Mevdinçtir.