-TTNET, "İKV Caps" ile ilgili, tarihlerde ve içerikte önceden haber vermeksizin değişiklik yapabilme hakkına sahiptir. Bu durumda katılımcılar, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Evet arkadaşlar bu ibaredende anlıyacağımız gibi sanırım resmi olarak sobee bitti
Sobee ortadan kalktı
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Sobee ortadan kalktı
Mağara soğuk muydu kardeş ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: New World Order
mobilsorun yazdı:Mağara soğuk muydu kardeş ?
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.mobilsorun yazdı:Mağara soğuk muydu kardeş ?
eskiden bu yazıyordu anlatmak istedigim bu anlamaydıysan yapacak bir şey yok eskiden dedigim 1 2 hafta öncesine kadar
ilk defa böyle bir şey gördüm paylaşayım dedim
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

Ama sanırım hiç bu kuralları okumaya tenezzül etmemişsiniz karşınızdakini cahil zannederken siz cahil duruma düşüyorsunuz haberiniz yok
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Hmm ok byyasamakoldurur yazdı:Ama sanırım hiç bu kuralları okumaya tenezzül etmemişsiniz karşınızdakini cahil zannederken siz cahil duruma düşüyorsunuz haberiniz yok
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

-
IRifatSrkyI
- FareAdam Düşmanı

Sobee ortadan kalktı ne demektir ?
İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzu sizlere daha iyi bir oyun deneyimi sunmak adına İstanbul'da bulunan TTNET sunucularına taşıdık.
Hatırlıyorsunuz dimi bu güncellemeleri ?
(TTNET)Sobee Ekibi her şey hayla yerinde sadece siz olaylar büyütmenin peşindesiniz.
İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzu sizlere daha iyi bir oyun deneyimi sunmak adına İstanbul'da bulunan TTNET sunucularına taşıdık.
(TTNET)Sobee Ekibi her şey hayla yerinde sadece siz olaylar büyütmenin peşindesiniz.
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
-
IRifatSrkyI
- FareAdam Düşmanı

yasamakoldurur yazdı:Ama sanırım hiç bu kuralları okumaya tenezzül etmemişsiniz karşınızdakini cahil zannederken siz cahil duruma düşüyorsunuz haberiniz yok
Kurallar hayla aynı sadece o Caps etkinliğinde değişen bir kural olmuş ..
Bence sen bir Etkinlikler bölümüne git ve 29 Haziran 2013 de yapılan Ölüm oyunu etkinliğinin kurallarını bir oku..
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

Yav gardaş sen mobil ödemede an itibariyle daha yapılmıyor herşey playstore ttnet ben ttnete bi şey demiyorum sobee diye bir şey yok artıkIRifatSrkyI yazdı:Sobee ortadan kalktı ne demektir ?