Ecel/Latif güçsüz görünmesi(Farklı bir bakış açısı)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Ecel/Latif güçsüz görünmesi(Farklı bir bakış açısı)

Mesaj gönderen complex »

Adam Mesmer set ve,
Normal 3000 vuruyor ve bu vuruşa hasar(elektrik) %66 oranında ekti ediyor yani 2000.
Ben 2 direncimi Shen Kuo aldım mı 130 direnç gelecek.(Bu bir...)
Ben direnç puanlarımı eşitlemek için 130 tanesi Direnç(Zehir)'e verdim ve kalan 110 puanı eşit dağıttığımızda elektrik direncine de 20 puan geldi bu.(Bu iki...)

:arrow: Toplamda 150 ediyor. Bu da 1000/150'den 1700+1000 yani 2690'e düşürecek vuruşunu.
Öyle mi? Yeni gözlükler gelirse o halde süper olur benim için :P
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

complex yazdı:Adam Mesmer set ve,
Normal 3000 vuruyor ve bu vuruşa hasar(elektrik) %66 oranında ekti ediyor yani 2000.
Ben 2 direncimi Shen Kuo aldım mı 130 direnç gelecek.(Bu bir...)
Ben direnç puanlarımı eşitlemek için 130 tanesi Direnç(Zehir)'e verdim ve kalan 110 puanı eşit dağıttığımızda elektrik direncine de 20 puan geldi bu.(Bu iki...)

:arrow: Toplamda 150 ediyor. Bu da 1000/150'den 1700+1000 yani 2690'e düşürecek vuruşunu.
Öyle mi? Yeni gözlükler gelirse o halde süper olur benim için :P
Evet öyle.
Yeni gözlükler 70 direnç verirse çok süper olur direnç avcıları için :D
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Tamam artık asıl konuya dönülebilir sağolun. :mrgreen:
Ama Ecel Getiren yeni bölgelerde de Latif'ten daha kötü kalacak sanırsam ki.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Petcarar yazdı:Herkese selamlar.
Arkadaşlar ben baştan söyleyeyim, hiçbir şaheseri kullanmak daha nasip olmadı.Ama bazı arkadaşlar denemişler.Meran muhafızı üstünde yapılan testlerde hasarın çok düşük olduğunu görmüşler.
Benim de bu şaheserlerin güçsüz görünme sebepleri hakkında bir fikrim var.Şimdi bu iki şaheser eşya aynı setlerle sert ve ağır vuruşu kafa koparan/rünlü balyoz'dan KESİNLİKLE daha fazla vurmalıdır.(yücelen)
Ama bu testlerde bu rakamların beklendiği gibi olmadığı görüldü.
Korktuğum başıma geldi.
Bildiğiniz gibi silahlar delici/ezici/kesici olarak ayrılır.Balyozlar ezici kılıç türü silahlar kesicidir.
Ama derindeki sır geldiğinden beri HATA MI YOKSA BİLEREK Mİ bilinmediği üzere Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz türü silahlara bir torpil geçilmiştir ve bu silahlar hiçbir yaratığın Delici/ezici/kesici direncinden etkilenmemekte, her yaratığa aynı hasarı vermektedir.Bu ayrıcalık aynı seviye silahlarından Gümüş Diş ve Papağan'a tanınmamıştır.
Gelgelelim, hidra eklentisinden sonra oyunda çoğu kişinin ürettiği Ecel Getiren ve Latif silahları bizi daha çok şaşırtmıştır.Şaheser olmayan iki silah eserlerin şahına yakışır özelliğe sahipken bu ayrıcalık "şaheser" lere tanınmamıştır.Bu yüzden ecel getirenin ve latifin gerçek değerini kimse savunamamıştır.Yani aslında şaheserlere de bu hak verilse idi, kafa koparanla düz 4000 vuruyorsak ondan hemen hemen iki kat hızlı olan Ecel Getiren ile 3000 vuracak ve aradaki farkı anlayabilecektik.Sanırım ki delici/ezici/kesici direncinden etkilenmeyen Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz silahları bunlardan etkilenir hale dönüştürülür ve bu hak şaheserlere tanınırsa herkes daha mutlu olacaktır.Hem şaheserler değerini kazanacaktır, hem de oyundaki aşırı şişmiş savaşçı üstünlüğü bir son bulacaktır.

Saygılar...
Yine dediğime gelen sobee ekibi bu konuya bir cevap vermeye bile tenezzül etmedi ne yazık.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Petcarar yazdı:
Petcarar yazdı:Herkese selamlar.
Arkadaşlar ben baştan söyleyeyim, hiçbir şaheseri kullanmak daha nasip olmadı.Ama bazı arkadaşlar denemişler.Meran muhafızı üstünde yapılan testlerde hasarın çok düşük olduğunu görmüşler.
Benim de bu şaheserlerin güçsüz görünme sebepleri hakkında bir fikrim var.Şimdi bu iki şaheser eşya aynı setlerle sert ve ağır vuruşu kafa koparan/rünlü balyoz'dan KESİNLİKLE daha fazla vurmalıdır.(yücelen)
Ama bu testlerde bu rakamların beklendiği gibi olmadığı görüldü.
Korktuğum başıma geldi.
Bildiğiniz gibi silahlar delici/ezici/kesici olarak ayrılır.Balyozlar ezici kılıç türü silahlar kesicidir.
Ama derindeki sır geldiğinden beri HATA MI YOKSA BİLEREK Mİ bilinmediği üzere Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz türü silahlara bir torpil geçilmiştir ve bu silahlar hiçbir yaratığın Delici/ezici/kesici direncinden etkilenmemekte, her yaratığa aynı hasarı vermektedir.Bu ayrıcalık aynı seviye silahlarından Gümüş Diş ve Papağan'a tanınmamıştır.
Gelgelelim, hidra eklentisinden sonra oyunda çoğu kişinin ürettiği Ecel Getiren ve Latif silahları bizi daha çok şaşırtmıştır.Şaheser olmayan iki silah eserlerin şahına yakışır özelliğe sahipken bu ayrıcalık "şaheser" lere tanınmamıştır.Bu yüzden ecel getirenin ve latifin gerçek değerini kimse savunamamıştır.Yani aslında şaheserlere de bu hak verilse idi, kafa koparanla düz 4000 vuruyorsak ondan hemen hemen iki kat hızlı olan Ecel Getiren ile 3000 vuracak ve aradaki farkı anlayabilecektik.Sanırım ki delici/ezici/kesici direncinden etkilenmeyen Kafa Koparan ve Rünlü Balyoz silahları bunlardan etkilenir hale dönüştürülür ve bu hak şaheserlere tanınırsa herkes daha mutlu olacaktır.Hem şaheserler değerini kazanacaktır, hem de oyundaki aşırı şişmiş savaşçı üstünlüğü bir son bulacaktır.

Saygılar...
Yine dediğime gelen sobee ekibi bu konuya bir cevap vermeye bile tenezzül etmedi ne yazık.
Pardon şimdi gördüm. :D
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

Hadi gözümüz aydın :D Başına iş açılmasın esat? Çok küfür yiyicez çoook :D
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

:D Biz o kadar söyledik Petcarar'ı ciddiye aldılar bence. :D
Ceviz'e katılıyorum. :D
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Yine biz kazandık.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Petcarar yazdı:Yine biz kazandık.
Büyücüler kazandı. Ama ben savaşçıyım. :!: :D
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

complex yazdı:
Petcarar yazdı:Yine biz kazandık.
Büyücüler kazandı. Ama ben savaşçıyım. :!: :D
pardon ben kazandım :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön