Bu tesadüf bu resimle sınırlı değil aynı zamanda sunucunun adı da "Tılsım Sunucusu" bir kaç tesadüf daha vardı da şimdi aklıma gelmiyor karşılaştıkça yazabilirim.
Tesadüfler
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Tesadüfler
Selam arkadaşlar, ilginç bir tesadüfle karşılaştım belkide tesadüf bile değil sizlerin yorumlarını alayım.

Bu tesadüf bu resimle sınırlı değil aynı zamanda sunucunun adı da "Tılsım Sunucusu" bir kaç tesadüf daha vardı da şimdi aklıma gelmiyor karşılaştıkça yazabilirim.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
Re: Tesadüfler
Hangi oyun bu ozele yazar mısın?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
A.raf O.nile
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Runes of Magic ' e benzetmeye çalışmışlar görüntüleri (google den bakabilirsiniz. Bu fotoğrafta Runes of Magic in Vahşi Topraklar bölgesine benziyor, yerdeki yetenek halkası falan, yetenek şekilleri kopyalanmış neredeyse
itemlere stat basma olayı var mı bilmiyorum). Bir aralar Türkiye sunucusunda oynamıştım yaklaşık 1500 tl yatırmıştım , ardından da oyun kapatılmıştı
O gün bugündür ikvden başka oyuna para yatırmıyorum 

- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

ışınlanma olayı aynı AİON'dki gibi görev zinciri adını hatırlamıyorum ama başka bir oyunun neredeyse aynısıBunudaBanlayin yazdı:Runes of Magic ' e benzetmeye çalışmışlar görüntüleri (google den bakabilirsiniz. Bu fotoğrafta Runes of Magic in Vahşi Topraklar bölgesine benziyor, yerdeki yetenek halkası falan, yetenek şekilleri kopyalanmış neredeyseitemlere stat basma olayı var mı bilmiyorum). Bir aralar Türkiye sunucusunda oynamıştım yaklaşık 1500 tl yatırmıştım , ardından da oyun kapatılmıştı
O gün bugündür ikvden başka oyuna para yatırmıyorum
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: <Estergon Ailesi>
LAG yoksa Geçelim Oyunun Adı neydi ? 
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

Böyle yaparsak konuyu kilitlerler özelden istersen oyun adını yazarım ama benim merak ettiğim ilginç tesadüfler.EsTeRGoNxRss yazdı:LAG yoksa Geçelim Oyunun Adı neydi ?
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: <Estergon Ailesi>
Tamam'dır özelden Rica etsem yazarmısınMuvaFFa yazdı:Böyle yaparsak konuyu kilitlerler özelden istersen oyun adını yazarım ama benim merak ettiğim ilginç tesadüfler.EsTeRGoNxRss yazdı:LAG yoksa Geçelim Oyunun Adı neydi ?
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster