gm ben bunu nereye bildrecem
gm ben bunu nereye bildrecem
ARKADASLAR BEN LODOSTUM ARZ OLDUM KP SIFRLAMADAN SONRA ARZ KLANINDAN CIKTIM BİRİNİ KASMAK İÇİN SONRA ARZ KLANINA GRDGİMDE 1.5 M SANIM GİTTİ BUNU YÖNETİCİ VEYA BASKA BİRİ ACIKLAYABİLİR Mİ :evil: :evil: :evil:
Re: gm ben bunu nereye bildrecem
Destege hangi konu altında yazacam acaba
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Öncelikle derdini daha düzgün ve anlaşılır bir biçimde anlatman senin yararına olacaktır.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Merhaba,
Destek/İletişim Formu'ndna bildirim tipini "Oyun Hatası" olarak seçerek ilgili destek ekibine bildirebilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Destek/İletişim Formu'ndna bildirim tipini "Oyun Hatası" olarak seçerek ilgili destek ekibine bildirebilirsiniz.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Klandan çıkarsan yarısı gider karşı klana girersen tamamı gider bunu öğrenemedinmi hala.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
Kardeşim karşı klana gectigimi kim söyledi ben cıktıgım klana gectimMuratABI yazdı:Klandan çıkarsan yarısı gider karşı klana girersen tamamı gider bunu öğrenemedinmi hala.
ben bu konuyu bildirdim fakat daha ne cevap veren var ne bişey yapan.ARACHNE yazdı:Merhaba,
İyi eğlenceler.
Merhaba,
Gönderdiğiniz bildirim incelenecekler alanına taşındı. İnceleme işlemi tamamlandıktan sonra tarafınıza cevap gönderilecektir. Lütfen benzeri konu açmaktan kaçınınız. Benzeri konular silinecektir. Konu kilitlenmiştir.
İyi eğlenceler.
Gönderdiğiniz bildirim incelenecekler alanına taşındı. İnceleme işlemi tamamlandıktan sonra tarafınıza cevap gönderilecektir. Lütfen benzeri konu açmaktan kaçınınız. Benzeri konular silinecektir. Konu kilitlenmiştir.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!