Ne yapayım ben, girdiğim gibi çıkayım mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Ne yapayım ben, girdiğim gibi çıkayım mı ?

Mesaj gönderen kimyasalatik »

Betanın sonlarında başlamıştım oyuna. Sığınak-Miğrat döneminin sonunda bırakmıştım. Teşkilattaydım, güzel bi' çevrem vardı az çok. Çemberlitaş gelince Eminönü'de tekrar başlamıştım, tek başıma hiçbir şey yapınca geri bırakmıştım. Özetim bu.

Oynamayı sevdiğim bir oyun İKV. Özleyip girdim tekrar oyuna. Hatırlamak zor oldu şifremi falan. Anka'da dandik bi karakterim vardı yanlış hatırlamıyorsam. Teşkilatı falan hatırlamıyorum. Eminönü'ne girdim sadece, 49 seviye dandirik bi şifacı ile 19 seviye büyücü çıktı. 1-2 tane özel itemım var, mor deniyordu sanırım onlara. Kalanı düz ibni ya da onun bir altı.

Biraz sığınağı hatırlıyorum, ondan sonrası sıfır bende. Çemberlitaş'a girdim mi onu bile hatırlamıyorum. Bu şekil oynayamam zaten, tek yapabileceğim kara cinlerden para kasmaya çalışmak olur.

Oynamak da istiyorum bir yandan. Dizili karaktere 200 lira verebilecek durumum yok. Kasacak çevrem ve param da yok. En fazla 30 lira falan atabilirim o da karşılığını alabilirsem eğer.

Ne yapayım, ellerimi başımın arasına alıp ekini yanmış çiftçi edasıyla terk mi eyleyeyim buraları ? :) Yok mudur bir çözümü ? Amatörlerle eski günlerdeki gibi sığınak atan loncalar falan. 2 saatte bitirirdik sığınağı, aynısını yapabilirim sıkıntı değil.

Napsak ?
TeknikEleman
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: Ne yapayım ben, girdiğim gibi çıkayım mı ?

Mesaj gönderen TeknikEleman »

kimyasalatik yazdı:Betanın sonlarında başlamıştım oyuna. Sığınak-Miğrat döneminin sonunda bırakmıştım. Teşkilattaydım, güzel bi' çevrem vardı az çok. Çemberlitaş gelince Eminönü'de tekrar başlamıştım, tek başıma hiçbir şey yapınca geri bırakmıştım. Özetim bu.

Oynamayı sevdiğim bir oyun İKV. Özleyip girdim tekrar oyuna. Hatırlamak zor oldu şifremi falan. Anka'da dandik bi karakterim vardı yanlış hatırlamıyorsam. Teşkilatı falan hatırlamıyorum. Eminönü'ne girdim sadece, 49 seviye dandirik bi şifacı ile 19 seviye büyücü çıktı. 1-2 tane özel itemım var, mor deniyordu sanırım onlara. Kalanı düz ibni ya da onun bir altı.

Biraz sığınağı hatırlıyorum, ondan sonrası sıfır bende. Çemberlitaş'a girdim mi onu bile hatırlamıyorum. Bu şekil oynayamam zaten, tek yapabileceğim kara cinlerden para kasmaya çalışmak olur.

Oynamak da istiyorum bir yandan. Dizili karaktere 200 lira verebilecek durumum yok. Kasacak çevrem ve param da yok. En fazla 30 lira falan atabilirim o da karşılığını alabilirsem eğer.

Ne yapayım, ellerimi başımın arasına alıp ekini yanmış çiftçi edasıyla terk mi eyleyeyim buraları ? :) Yok mudur bir çözümü ? Amatörlerle eski günlerdeki gibi sığınak atan loncalar falan. 2 saatte bitirirdik sığınağı, aynısını yapabilirim sıkıntı değil.

Napsak ?
Çözümü yok. Cevabı kendin vermişsin zaten.
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Yok mu hocam benim gibi insanların olduğu, sığınağı 2 saatte eskisi gibi delilere zihin atarak bitirenler ? Lonca şeyim de varmış şimdi gördüm.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Maalesef zor , arkadaş çevren varsa onları da oyuna başlatmayı dene.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

mobilsorun yazdı:Maalesef zor , arkadaş çevren varsa onları da oyuna başlatmayı dene.
Yok ya, hepsinin oyunu hazır. İKV sevmiyorlar zaten sanırsam. Bir de onları başlatmaya uğraşamam. ...oynarken bile 4 kişi zor toplanıyoruz. :)

Oynamak istiyorum ben bu oyunu ya, illa gidip hazır karakter mi almam lazım ?
Kullanıcı avatarı
OnLyForInTime
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen OnLyForInTime »

kimyasalatik yazdı:
mobilsorun yazdı:Maalesef zor , arkadaş çevren varsa onları da oyuna başlatmayı dene.
Yok ya, hepsinin oyunu hazır. İKV sevmiyorlar zaten sanırsam. Bir de onları başlatmaya uğraşamam. ...oynarken bile 4 kişi zor toplanıyoruz. :)

Kardeşim oyunun hali böyle vallahi. Çoğu insan bu durumdan yakınıyor. Tılsım sisteminin yararından çok zararı olduğu konusunu bir çoğumuz dile getiriyoruz ama nafile :) Benden sana tavsiye,eğer bu kadar çok oynamak istiyorsan yakınlarından birinden bir hesap bul ve satın al. Hatta tılsım da bul onu da satın al.[/i][/b]
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

OnLyForInTime yazdı:
kimyasalatik yazdı:

Kardeşim oyunun hali böyle vallahi. Çoğu insan bu durumdan yakınıyor. Tılsım sisteminin yararından çok zararı olduğu konusunu bir çoğumuz dile getiriyoruz ama nafile :) Benden sana tavsiye,eğer bu kadar çok oynamak istiyorsan yakınlarından birinden bir hesap bul ve satın al. Hatta tılsım da bul onu da satın al.[/i][/b]
Yok hocam, kimseyi hatırlamıyorum. Kimse de beni hatırlamıyor. Güvenilir birisinden hesap da bulamam.

Bulsam bile, bir tane büyü bozma açmadı diye küfredenlerin arasında nasıl öğrencem ki ben çemberlitaşı falan ?
TeknikEleman
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TeknikEleman »

Ya hazır çar satın alacaksın ya da yüklü akçe çekip öyle gerekli işlerini halledeceksin ya da bu saçma sevdayı bırakıp yeni bir oyun arayışına koyulacaksın.
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

25 büyücü ve 49 şifacı var sadece, üstü dizili değil şifacının da. 1 tane nadide var gerisi normal ibni. Eminönü'de bunlar. Ben bu oyunu oynamak istiyorum, ne biliyim küçük bir loncadır falan hiçbir çözümüm yok mu ? Akçe de sorun değil abartı olmadıkça alırım. Hesabımda varmış zaten bir miktar akçe de.

Büyücüyü 49 yapıp üstümü dizebilsem bir şekil kara cinlerden falan para kasıp belki yavaş yavaş da olsa ilerlerim de, ben tek başıma dizene kadar ayda yılda bir gelen güncellemelerden gelir.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Beyazköşk'e gelebilirsen yardımcı olabilirim .
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön