Ben Gözlerimi çevirdim daha kolay olduSymbian yazdı:Hahahah. :mrgreen: Yazı okumak için kafamı ters çevirdim.musallat123 yazdı: ıuɐʎ ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ɹıq ɐpizɐʎ ɐpɐɹɐ nq.usıɹılıqɐlisɐʞ ɐp ɐpɐpo ıluǝʌüƃ ɐpɐʎ uisɹilisɐʞ ʇɐɥɐɹ ɐpɹo uısılǝɯʇıƃ ǝɹǝlsɹö los ǝʌ ğɐs![]()
YaRDıM eDeCeK VaR Mı
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: YaRDıM eDeCeK VaR Mı
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
Yazıyı okuyabilmek için ekranı ters çevirmelisiniz.EsTeRGoNxRss yazdı:Ben Gözlerimi çevirdim daha kolay olduSymbian yazdı:Hahahah. :mrgreen: Yazı okumak için kafamı ters çevirdim.musallat123 yazdı: ıuɐʎ ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ɹıq ɐpizɐʎ ɐpɐɹɐ nq.usıɹılıqɐlisɐʞ ɐp ɐpɐpo ıluǝʌüƃ ɐpɐʎ uisɹilisɐʞ ʇɐɥɐɹ ɐpɹo uısılǝɯʇıƃ ǝɹǝlsɹö los ǝʌ ğɐs![]()
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
Yazıyı okuyabilmek için ekranı ters çevirmelisiniz.EsTeRGoNxRss yazdı:Ben Gözlerimi çevirdim daha kolay olduSymbian yazdı:Hahahah. :mrgreen: Yazı okumak için kafamı ters çevirdim.musallat123 yazdı: ıuɐʎ ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ɹıq ɐpizɐʎ ɐpɐɹɐ nq.usıɹılıqɐlisɐʞ ɐp ɐpɐpo ıluǝʌüƃ ɐpɐʎ uisɹilisɐʞ ʇɐɥɐɹ ɐpɹo uısılǝɯʇıƃ ǝɹǝlsɹö los ǝʌ ğɐs![]()
Takıl bir grubun peşine boş odaya git bi denede tesla gözcüsü al çek kes çek kes
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....