Sizcede saçma değil mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
essizlordd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: H A N

Sizcede saçma değil mi ?

Mesaj gönderen essizlordd »

Arkadaşlar ...rahatlıkla bi pc de oynanır. ... bilen arkadaşlar en son grafiklerde güzelce bi pc de oynayanilir ama sizlere soruyorum ikv gibi grafiği kötü olan bi oyunu neden pc de ...vb oyunlar oynarken ikv kaldırmıyor saçmalık bi düzen getirilsin yada sistem greksinimlerine göre grafik yapsınlar .!!!
ıIGRaYTECHIı.ıIBLUETECHIı .Graytechh. Graytechhh.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Re: Sizcede saçma değil mi ?

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Oyunun grafikleri kötü olması oyunu basit ve hafif bir oyun yapmaz. Bu işin yazılımsal kısmı da bulunuyor. İkv altyapısı sağlam değil hiç bir oyunla kıyaslayamazsın. Bu yüzden elimizde ki ile yetineceğiz.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Oyunun kötü olduugnuda nerden cıkardın bakım ve ilgiden muzdarip bir oyun geliştirilsedin fark atardın ama TTnet eline geçirdiği seyi bitirmek için ugrasıyor.
Grafikleri başkalarına göre kötü gelebilir ama bağımlılık yapan bir dokuması var.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Kıyasladığın oyunu bilmiyorum ama ikv yi şuan piyasadaki her türlü pc kaldırır bilgisayarının özelliklerini sayar mısın?
Kullanıcı avatarı
essizlordd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

turkoxHAMSTER yazdı:Kıyasladığın oyunu bilmiyorum ama ikv yi şuan piyasadaki her türlü pc kaldırır bilgisayarının özelliklerini sayar mısın?
Merhaba ;
Arkadaşlar ben PC'me İkv yüklemek istiyorum ama TEST'te ''Pc'niz İKV için uygun görünmüyor '' diyor bu hatayı alıpta pcsi İKv kaldıran varmı ?
Sistem Özelliklerim :
WİNDOWS 7
-İŞLEMCİ '' İntel(R)Core(TM)2 CPU T5500 @ 1.66GHZ 1.66 GHZ
YÜKLÜ BELLEK (RAM): 1.00GB
SİSTEM TÜRÜ : 32 BİT İŞLETİM SİSTEMİ

EKRAN KARTI :
AD: MOBİLE İNTEL(R) 945 EXPRESS CHİPSET FAMİLY
ÜRETİCİ : İNTEL CORPORATİON
DAC TÜRÜ : İNTERNAL
YAKLAŞIK TOPLAM BELLEK ( EKRAN KARTI YANİ ) : 251MB
GEÇERLİ GÖRÜNTÜ MODU : 1280 x 800 (32BİT) (60HZ)
MONİTÖR : GENEL PnP MONİTÖR

KALDIRIRMI İKV ?
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

turkoxHAMSTER yazdı:Kıyasladığın oyunu bilmiyorum ama ikv yi şuan piyasadaki her türlü pc kaldırır bilgisayarının özelliklerini sayar mısın?
Ben Ekran kartsız oynuyordum bir ara bu oyunu biraz cıcık kasıyor ama muhabbet edebilirsin :)
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
essizlordd
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

EsTeRGoNxRss yazdı:
Ben Ekran kartsız oynuyordum bir ara bu oyunu biraz cıcık kasıyor ama muhabbet edebilirsin :)
Kardeşim sen swiftshader 3.0 programını indirip lol klasörünemi attın ? Bende bi aralar öyle yapıp oynuyordum ama çok kasıyordu haalada oynayabiliyorum ama feci kasıyor. Sen nasıl açmayı başardın ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön