Sizcede saçma değil mi ?
- essizlordd
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: H A N
Sizcede saçma değil mi ?
Arkadaşlar ...rahatlıkla bi pc de oynanır. ... bilen arkadaşlar en son grafiklerde güzelce bi pc de oynayanilir ama sizlere soruyorum ikv gibi grafiği kötü olan bi oyunu neden pc de ...vb oyunlar oynarken ikv kaldırmıyor saçmalık bi düzen getirilsin yada sistem greksinimlerine göre grafik yapsınlar .!!!
ıIGRaYTECHIı.ıIBLUETECHIı .Graytechh. Graytechhh.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Re: Sizcede saçma değil mi ?
Oyunun grafikleri kötü olması oyunu basit ve hafif bir oyun yapmaz. Bu işin yazılımsal kısmı da bulunuyor. İkv altyapısı sağlam değil hiç bir oyunla kıyaslayamazsın. Bu yüzden elimizde ki ile yetineceğiz.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
Oyunun kötü olduugnuda nerden cıkardın bakım ve ilgiden muzdarip bir oyun geliştirilsedin fark atardın ama TTnet eline geçirdiği seyi bitirmek için ugrasıyor.
Grafikleri başkalarına göre kötü gelebilir ama bağımlılık yapan bir dokuması var.
Grafikleri başkalarına göre kötü gelebilir ama bağımlılık yapan bir dokuması var.
A R Z L O D O S
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Kıyasladığın oyunu bilmiyorum ama ikv yi şuan piyasadaki her türlü pc kaldırır bilgisayarının özelliklerini sayar mısın?
- essizlordd
- Sahaf Yardımcısı

Merhaba ;turkoxHAMSTER yazdı:Kıyasladığın oyunu bilmiyorum ama ikv yi şuan piyasadaki her türlü pc kaldırır bilgisayarının özelliklerini sayar mısın?
Arkadaşlar ben PC'me İkv yüklemek istiyorum ama TEST'te ''Pc'niz İKV için uygun görünmüyor '' diyor bu hatayı alıpta pcsi İKv kaldıran varmı ?
Sistem Özelliklerim :
WİNDOWS 7
-İŞLEMCİ '' İntel(R)Core(TM)2 CPU T5500 @ 1.66GHZ 1.66 GHZ
YÜKLÜ BELLEK (RAM): 1.00GB
SİSTEM TÜRÜ : 32 BİT İŞLETİM SİSTEMİ
EKRAN KARTI :
AD: MOBİLE İNTEL(R) 945 EXPRESS CHİPSET FAMİLY
ÜRETİCİ : İNTEL CORPORATİON
DAC TÜRÜ : İNTERNAL
YAKLAŞIK TOPLAM BELLEK ( EKRAN KARTI YANİ ) : 251MB
GEÇERLİ GÖRÜNTÜ MODU : 1280 x 800 (32BİT) (60HZ)
MONİTÖR : GENEL PnP MONİTÖR
KALDIRIRMI İKV ?
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Ben Ekran kartsız oynuyordum bir ara bu oyunu biraz cıcık kasıyor ama muhabbet edebilirsinturkoxHAMSTER yazdı:Kıyasladığın oyunu bilmiyorum ama ikv yi şuan piyasadaki her türlü pc kaldırır bilgisayarının özelliklerini sayar mısın?
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- essizlordd
- Sahaf Yardımcısı

Kardeşim sen swiftshader 3.0 programını indirip lol klasörünemi attın ? Bende bi aralar öyle yapıp oynuyordum ama çok kasıyordu haalada oynayabiliyorum ama feci kasıyor. Sen nasıl açmayı başardın ?EsTeRGoNxRss yazdı:Ben Ekran kartsız oynuyordum bir ara bu oyunu biraz cıcık kasıyor ama muhabbet edebilirsinturkoxHAMSTER yazdı:Kıyasladığın oyunu bilmiyorum ama ikv yi şuan piyasadaki her türlü pc kaldırır bilgisayarının özelliklerini sayar mısın?