MOBİLE İNTEL(R) 945 EXPRESS CHİPSET FAMİLY
onborad kart harici ekran kartı olsadın iyidin ıkv çalışmaz ha diyorsan ekran kartı var iinde diyorsan biosdan harici ekran kartına yarlı degil o zaman onborad ekran akrtını görüyor bu nedenle opyuna girerken dirend3d destelemiyor hatası alırsın birde bu ekran kartı ile çalışırda bazı programlar var ama ıkv oynamak çileden ibarettir.
Bir masaüstü bir kasa bilgisyar alsadın ekran kartın 1 gb olsa reminde 2 gb olsa rahat rahat oynardın vazgeç o pc ile Ikv oynmayı başka seceneklere yönel.
Oyuna girerken hata
Re: LÜTFEN YARDIM EDİN ŞU RAMAZAN GECESİ :(((
A R Z L O D O S
- angelona
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Re: LÜTFEN YARDIM EDİN ŞU RAMAZAN GECESİ :(((
küçük ekranda oynamanı tavsiye ederim işine yarar.
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- essizlordd
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: H A N
Re: Oyuna girerken hata
Yardımcı olun lütfen aynı haayı veriyor kasıyor değil oyuna girmiyor !
Ekran Kartı directx desteklemediği için veya sürücü driveri yüklü olmadığı için oyun başlatılamıyor ! sorun bu işte hata bu nasıl olucak ki league og legends metin2 oynayabiliyorum direct x 9.0.c sürümü yüklü ama ikv açılmıyor ?
Ekran Kartı directx desteklemediği için veya sürücü driveri yüklü olmadığı için oyun başlatılamıyor ! sorun bu işte hata bu nasıl olucak ki league og legends metin2 oynayabiliyorum direct x 9.0.c sürümü yüklü ama ikv açılmıyor ?
ıIGRaYTECHIı.ıIBLUETECHIı .Graytechh. Graytechhh.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
İsimleri Haricinde Karakterim Yoktur... Benzer İsimde Altında '' H Ü R '' Yazmayan Karakterlerin Vereceği Rahatsızlığı Kabul Etmem.
- angelona
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Jön Türkler
Re: Oyuna girerken hata
Gİt bi format attır artık ne diyimessizlordd yazdı:Yardımcı olun lütfen aynı haayı veriyor kasıyor değil oyuna girmiyor !
Aldanma insanların samimiyetine
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif