Düşündüğün o yorumu bir daha düşünmezsin inşallah
Caps Etkinliği Favorileriniz?
- VoLKaNNuRi
 - Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
 - Klan: Lodos
 - Lonca: New World Order

Re: Caps Etkinliği Favorileriniz?
He yani 1. Resimdeki gaffara, 2. Resimdeki şahıs beddua ediyor.  Kendisine beddua edilen gaffar ateşler salarak kendi evine kendisi ceza veriyor 

- HeilHitler
 - Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
 - Klan: Arzın Çocukları

Umarım şu oyunu tamamıyla bırakmadan sizin gibilerin soyunun tükendiğini görürüm.VBMaSTeR yazdı:Handanhanım o capsdeki mizah başta çok hoşuma gitmişti, ama bir az düşündüğümde haşa ordaki gaffar karakteri Allah yerine konmuş oluyor. Riskli, dikkat edilmeli.
Bazı arkadaşların mizahi ve ince zekaya ait sonuçları görememeleri kendilerinde olmayışından kaynaklı.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi. 
Arthur Schopenhauer

Arthur Schopenhauer
- GROMMASH
 - İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
 - Lonca: İstiklal

Söylediğim gibi Haşa Allah yerine koymuyorum sadece basit bir CAPS fazla düşünülmeden yapıldı önemli olan güldürmesi tebessüm ettirmesi.Tebessüm ettiysen ne mutlu bana.Bu caps'ın mantığı Gaffar , beddua eden kişinin zihniyetinden yola çıkarak ateşler salıyor.Sadece bu caps'de o kişinin zihniyetinden yola çıkılarak gaffar'ın tepki vermesi.Sosyal medya'da da örneklerini gördüğümüz bir mantıkla yapıldı.Yorumun için teşekkürler inşallah açıklayabilmişimdir İyi forumlar.VoLKaNNuRi yazdı:He yani 1. Resimdeki gaffara, 2. Resimdeki şahıs beddua ediyor. Kendisine beddua edilen gaffar ateşler salarak kendi evine kendisi ceza veriyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Düşündüğün o yorumu bir daha düşünmezsin inşallah![]()
"We will never be slaves... but we will be conquerors !"

- GROMMASH
 - İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
 - Lonca: İstiklal

Handanhanmmm yazdı:Söylediğim gibi Haşa Allah yerine koymuyorum sadece basit bir CAPS fazla düşünülmeden yapıldı önemli olan güldürmesi tebessüm ettirmesi.Tebessüm ettiysen ne mutlu bana.Bu caps'ın mantığı Gaffar , beddua eden kişinin zihniyetinden yola çıkarak ateşler salıyor.Sosyal medya'da da örneklerini gördüğümüz bir mantıkla yapıldı.Yorumun için teşekkürler inşallah açıklayabilmişimdir İyi forumlar.VoLKaNNuRi yazdı:He yani 1. Resimdeki gaffara, 2. Resimdeki şahıs beddua ediyor. Kendisine beddua edilen gaffar ateşler salarak kendi evine kendisi ceza veriyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"We will never be slaves... but we will be conquerors !"

- VoLKaNNuRi
 - Işık Hanım'ın Elemanı

Ben sana şöyle böyle yaptın demiyorum, sadece vbmaster ın düşüncelerine yorum yaptım,  sana bir yorumum olmadı 

- VBMaSTeR
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Seyr-i Beka

Ozaman senin düşündüğün mantıkta hatalı, 1 resimdeki gaffara 2. resimdeki şahıs beddua ediyor, ama teşi 1. resimdeki salıyor. (Bu arada kendi ateşinin kendine zarar vermediğine dikkat çekerim, böylelikle kendi evine ceza vermemiş oluyor.)VoLKaNNuRi yazdı:He yani 1. Resimdeki gaffara, 2. Resimdeki şahıs beddua ediyor. Kendisine beddua edilen gaffar ateşler salarak kendi evine kendisi ceza veriyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....

- VoLKaNNuRi
 - Işık Hanım'ın Elemanı

İşte bende sana onu diyorum nerdeyse hiçbir bir yorumlamada, gaffarın töbe haşa Allah yerine konulması söz konusu değil, sen nasıl böyle bir kanıya vardınVBMaSTeR yazdı:Ozaman senin düşündüğün mantıkta hatalı, 1 resimdeki gaffara 2. resimdeki şahıs beddua ediyor, ama teşi 1. resimdeki salıyor. (Bu arada kendi ateşinin kendine zarar vermediğine dikkat çekerim, böylelikle kendi evine ceza vermemiş oluyor.)VoLKaNNuRi yazdı:He yani 1. Resimdeki gaffara, 2. Resimdeki şahıs beddua ediyor. Kendisine beddua edilen gaffar ateşler salarak kendi evine kendisi ceza veriyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu arada gaffarın yaptığı depremde Ateş yok hiç boşuna ateşler salıyor falan deme
- VBMaSTeR
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Seyr-i Beka

Burda mesele ateş salınması falan değil burda mesele, beddua eden ve bedduayı yerine getiren. He sen orda 1. resmi beddua edilen 2. resmi beddua eden 3. resimdeki grubuda bedduayı yerine getirenler olarak algılıyorsan ben bişey diyemicem.VoLKaNNuRi yazdı:İşte bende sana onu diyorum nerdeyse hiçbir bir yorumlamada, gaffarın töbe haşa Allah yerine konulması söz konusu değil, sen nasıl böyle bir kanıya vardınVBMaSTeR yazdı:Ozaman senin düşündüğün mantıkta hatalı, 1 resimdeki gaffara 2. resimdeki şahıs beddua ediyor, ama teşi 1. resimdeki salıyor. (Bu arada kendi ateşinin kendine zarar vermediğine dikkat çekerim, böylelikle kendi evine ceza vermemiş oluyor.)VoLKaNNuRi yazdı:He yani 1. Resimdeki gaffara, 2. Resimdeki şahıs beddua ediyor. Kendisine beddua edilen gaffar ateşler salarak kendi evine kendisi ceza veriyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu arada gaffarın yaptığı depremde Ateş yok hiç boşuna ateşler salıyor falan deme![]()
1. Resimdeki bedduayı yerine getiren
2. Resimdeki bedduayı eden.
3. Resimdekiler de bedduaya maruz kalanlar ise;
Sümme tövbe haşa sen koru yarabbim !
VBMaSTeR - BuRRaQ

- VoLKaNNuRi
 - Işık Hanım'ın Elemanı

Ya kardeşim bu 2. Resimdeki adamın olduğu ikv ile ilgili olmayan capsleri tekrar incele, beddua edilmeden niye bedduayı gerçekleştireni göstersinler ki nasıl bir mantık bu 
 ilk önce beddua edilecek kişi, sonra beddua eden daha sonrada bedduadan sonraki durum gösterilir. Sence de olması gereken mantıklı durum böyle değil mi?