Gönderen: musallat123

Gönderen: Handanhanmmm
iyi forumlar.

xLuCaGox yazdı:Biraz gerçekçi ve acımasız davranacak olursak; hiçbirini beğenmedim. Mizahi ve ince zeka isteyen herhangi bir şey göremedim.

Handanhanmmm yazdı:Sunucu adı: Beyazköşk
Karakter ismi: Handanhanm
turkoxHAMSTER yazdı:
Teşkilat
Mihawk
Saver yazdı:
Sunucu: Eminönü
Karakter adı: Saver
Acihayat yazdı:
Kuklacı
Karakter ismi : KoaH

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim aklıma geldi yapayım dedim beğenilceğini beklemiyordumSaver yazdı:Selam arkadaşlar, caps etkinliğinde sizin favorileriniz hangileri? Ben de katıldım ancak dürüst olmak gerekirse iki favorim var şuan.![]()
iyi forumlar.![]()

Beğendiysen ne mutlu ... Yorumun için teşekkürler. Duygulandım LanSaver yazdı:Selam arkadaşlar, caps etkinliğinde sizin favorileriniz hangileri? Ben de katıldım ancak dürüst olmak gerekirse iki favorim var şuan.![]()
iyi forumlar.![]()

Öncelikle yorumun için teşekkürler.Haşa ki böyle birşey yapmak aklımdan dahi geçmedi ve bunu yapmam yapabilmem imkansız bir durum.Bunu öyle düşünürek yapmadığımı belirtmek isterim.Görünüşten ziyade önemli olan niyet ,nasıl olduğu değil nasıl düşünüp baktığınızdır.Böyle bir düşünce yapısıyla caps'i yapmadığımı belirtmek isterim.TeşekkürlerVBMaSTeR yazdı:Handanhanım o capsdeki mizah başta çok hoşuma gitmişti, ama bir az düşündüğümde haşa ordaki gaffar karakteri Allah yerine konmuş oluyor. Riskli, dikkat edilmeli.
Bazı arkadaşların mizahi ve ince zekaya ait sonuçları görememeleri kendilerinde olmayışından kaynaklı.

VBMaSTeR yazdı:Handanhanım o capsdeki mizah başta çok hoşuma gitmişti, ama bir az düşündüğümde haşa ordaki gaffar karakteri Allah yerine konmuş oluyor. Riskli, dikkat edilmeli.
Bazı arkadaşların mizahi ve ince zekaya ait sonuçları görememeleri kendilerinde olmayışından kaynaklı.

Depremden ziyade bakarsan ateş salınıyor orda, "Allah evlerine ateşler salsın" dediğinde burada o ateşi salan da Gaffar olduğuna göre tövbe haşa böyle bir yorum çıkıyor ortaya.VoLKaNNuRi yazdı:VBMaSTeR yazdı:Handanhanım o capsdeki mizah başta çok hoşuma gitmişti, ama bir az düşündüğümde haşa ordaki gaffar karakteri Allah yerine konmuş oluyor. Riskli, dikkat edilmeli.
Bu sonucu nasıl çıkardın kardeşim. Capste 3 fotoğraf var. 1. Gaffar var, 2. Sindeki şahsı tanıyoruz beddua ederken ki hali var, 3. Resimde de Gaffar ın depremi yer almış.
Şimdi 1. Resimde gaffar değilde; senin benim gibi kişilerin kullandığı karakter/karakterler olsaydı, bedduadan sonra gaffarın onlara yaptığı deprem sonucunda, töbe haşa gaffarın Allah yerine konulması söz konusu olabilirdi. Ama capsin orjinal halini yorumlarsak; gaffara beddua edildiğine göre onun deprem yapması veya beddua sonrası gaffarı öldürmek için ona saldırılması onu nasıl töbe haşa Allah yerine konulmasını sağlıyor gerçekten ilginç.
Capsin orjinaline bakarak bu sonucu nasıl çıkardın, nasıl yorumladın ciddi ciddi merak ediyorum...