Merhabalar bu sunucu için yapılan ilk anketimiz arz klanı içindir ve fikirlerinizi sunucu ile paylaşmanızı rica ederim ilk anketimiz şudur /color]
Arz Klanında En iyi Bölge Atan ilk 5 Tank?
Arz Klanında En iyi Bölge Atan ilk 5 Şifacı?
Arz Klanında En iyi Bölge Atan ilk 5 Büyücü?
İlk ben başlayayım fakat ben ayrı ayrı 5 oyuncu saymayacağım her karakter alanı için ilk 5e koyacağım tek bir oyuncuyu söylemek istiyorum diğer 4lü değişiklik gösterebilir ama bu adam en kötü ihtimalle 5. olmalıdır her dalda , bugün birlikte bölge attığım ve hayranlıkla izlediğim puniSheR adlı karakter serisinin sahibidir.Tek kelimeyle MUAZZAMDI
Arz Klanında En iyi Bölge Atan ilk 5 Tank: xXÖzHaNXx
Arz Klanında En iyi Bölge Atan ilk 5 Şifacı: IvIxBAGGIOxIvI
Arz Klanında En iyi Bölge Atan ilk 5 Büyücü: IIIŞeReFIII
1er tane yazayım ben, maksat ankete katılmak Yaklaşık 1-2 yıl önceki deneyimlerimden
Şu an bu konuyu gördüm ve Anketi yapan arkadaşa yorumu için teşekkür eder saygılarımı belirtirim.
Ben bir sıralama yapamayacağım birlikte bölgeye girdiğim her oyuncunun kendine has iyi ve eksik noktaları oluyor.Kendime gelirsek konuyu açan arkadaşa yorumu için tekrardan teşekkür ederim.Herkesin oyunda eksik kaldığı ve bunun yanında ustalaştığı alanlar oluyor.En azından benim için bu böyle Büyücü ile vs atmayı hiç mi hiç beceremem fakat söz bölge atmaya geldiğinde de (bencillik olarak alınmayacaksa) kendimi rakipsiz görmekteyim.Şifacı'da sıkıldığım için genellikle telefonla falan uğraşarak oynuyorum bu nedenle de zaman zaman ck falan kaçıyor
Savaşçıya gelirsek...GBM makinesi kullanmamak için 2 ayrı savaşçı dizdim biri ofans biri tank ve bu açıklamaya yeterli sanırım
Üstad olarak bakarsan sayılı insan var. Ama oynama bakımından diyorsan artık herkes oynuyor daha doğrusu artık bırakırsan karehter bile kendisi oynayacak duruma geldi
marijuana21 yazdı:Üstad olarak bakarsan sayılı insan var. Ama oynama bakımından diyorsan artık herkes oynuyor daha doğrusu artık bırakırsan karehter bile kendisi oynayacak duruma geldi
Bir Kısmı doğru olsada bence yanlış bir düşüncedesin
Üstadlık çok farklı birşeydir bana göre örnek verecek olursam "bir çizginin üzerinde yürümek değilde o çizgiyi baştan sona oluşturmaktır üstadlık...
Dediğin gibi herkes oynuyor fakat şunuda bilmeli herkes yürür ama herkes yeterince yürüyemeyebilir