Yıllardır oynuyordum bu oyunu hep aynı sistem hep aynı iş sıkıldım oyunu bıraktım bir sene önce ama nedendir bilinmez arada bir bakım yeni birşey geldi mi geri girsem mi diye baktığım çok oluyor.
Bir açıklama gereği duymayan ekip var oyunu yöneten biz oyuncular etkinlik değil yenilik bekliyoruz artık bitmeye yelken açmış oyunumuzu kurtarmak istiyoruz. Her ne kadar şuan beğenmesekte yıllar önce zevkle oynadığımız bir oyun mutlu olduğumuz bir oyunun son bulmasını istemiyoruz .
Yöneticilerden sadece açıklama bekliyoruz çalışma var mı yok mu diye ..
Eminönü / xXYsNÖzKXx
Amaçsızca Forumda geçen vakitler
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Amaçsızca Forumda geçen vakitler
Yöneticiler [ kırmızı isimli ] sadece bayram / kandil gibi günlerde foruma girip kutlama mesajı atarlar 
Dev'ler ise dükkanda yapılan indirimler / playstore vs. gibi cebini dolduracak konular açarlar
Oyunla ilgili bir şey sorulunca cevap vermeyen yetkililer , bir oyuncu akçe çekmede sıkıntı yaşarsa anında cevap yazarlar .
eheheheh
Dev'ler ise dükkanda yapılan indirimler / playstore vs. gibi cebini dolduracak konular açarlar
Oyunla ilgili bir şey sorulunca cevap vermeyen yetkililer , bir oyuncu akçe çekmede sıkıntı yaşarsa anında cevap yazarlar .
eheheheh
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..