Poşetler gözükmüyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Suiiuris
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Poşetler gözükmüyor

Mesaj gönderen Suiiuris »

holde kasarken düşen poşetlerin yarısı gözükmüyor. örümcekleri kesip hemen f4 çekip tekrar girdiğimde o poşetler de gözüküyor. az önce 3-4 kere denedim, f4 çekip geldiğim yoldan geri döndüm. her seferinde de ilk kestiğim zaman aldığım poşet kadar poşet daha aldım. yani demek oluyor ki işportadan 10m kastığım zaman o poşetler de gözükseydi 20m kasmış olacaktım. emeğimin yarısı boşa gidiyor. ki buna düşen salgı peptit veya xenotimleri saymıyorum bile. 1 haftadır holde harcadığım zamanın haddi hesabı yok kim bilir ne kadar poşet boşa gitti. bu durumun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı ?
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Poşetler gözükmüyor

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

Merhaba ,

Hata belli ki sadece sende var ve diyorsun ki 1 haftadır emeklerimin yarısı boşa gitti gidiyor peki 1 haftadır bekleyeceğinize
IKV Destek İletişim formundan bu hatanı destek ekibine belirterek en kısa zamanda hatanın çözümlenmesini sağlayabilirdiniz.
Ve şuan da forum da genel etkileşimden yardım arıyorsun boşuna vakit kaybetme hemen destek ve iletişim formundan hatanı destek ekibine ilet .
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Bela World

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

Oyun dosyaları içerisinde bulunan eksik veya fazla bir dosyadan kaynaklanıyor olabilir. Oyun klasöründen bir kaç müziği silip Launcher'i başlatınız ve güncellemenin gelmesini bekleyiniz. Güncelleme gelmezse veya güncelleme gelir de sorununuz çözülmezse oyunu silip tekrar kurmanız en doğrusu olacaktır. Bahsettiğiniz problem yüksek ihtimalle oyun dosyaları ile ilgilidir.

Kolay Gelsin...
Suiiuris
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

IRifatSrkyI yazdı:Merhaba ,

Hata belli ki sadece sende var ve diyorsun ki 1 haftadır emeklerimin yarısı boşa gitti gidiyor peki 1 haftadır bekleyeceğinize
IKV Destek İletişim formundan bu hatanı destek ekibine belirterek en kısa zamanda hatanın çözümlenmesini sağlayabilirdiniz.
Ve şuan da forum da genel etkileşimden yardım arıyorsun boşuna vakit kaybetme hemen destek ve iletişim formundan hatanı destek ekibine ilet .
eğer poşetlerin gözükmediğini bilseydim zaten 1 hafta önce yazardım merak etme. dün gece denk geldi çıkıp girince fark ettim. ayrıca destek ekibine de mesaj gönderdim ama buraya da yazdım ki aynı sorun başkasında da olduysa daha hızlı bir çözüm bulabileyim
Suiiuris
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

xBeLaReNGix yazdı:Oyun dosyaları içerisinde bulunan eksik veya fazla bir dosyadan kaynaklanıyor olabilir. Oyun klasöründen bir kaç müziği silip Launcher'i başlatınız ve güncellemenin gelmesini bekleyiniz. Güncelleme gelmezse veya güncelleme gelir de sorununuz çözülmezse oyunu silip tekrar kurmanız en doğrusu olacaktır. Bahsettiğiniz problem yüksek ihtimalle oyun dosyaları ile ilgilidir.

Kolay Gelsin...

teşekkür ederim denicem inşaAllah düzelir
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maRbLey »

Acaba bu hatanın yaygın olması ihtimali var mı sonuc olarak farketmesi zor bi hata
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen MuratABI »

Yıllar önce banada oluyodu düzeldi faryi torbanın üstüne getirmessen gözükmüyordu.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

MuratABI yazdı:Yıllar önce banada oluyodu düzeldi faryi torbanın üstüne getirmessen gözükmüyordu.

Olayı tam olarak bu arkadaşın iletisinden anladım..Torbaların ve grup bölgelerin de olsun ve ya meteor bölgesi yeraltı bölgesi gibi bölgelerde ki her yaratık da bazen oluyor.Bende de oluyordu hayla da oluyor..Fareyi çantaya ve ya yaratığa yönlendirmez iseniz yine sanki hiç bir şey yokmuş gibi göreceksiniz.

Diğer arkadaşın verdiği tavsiyeyi bende deneyeceğim ..
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

lightmaps_4.dat dosyasının yeniden yüklenmesi yada bir yerden alıp ordan tekrar kopyalamam sorunu çözeblir.
pardon textures_4.dat olması lazımdın.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön