xBeLaReNGix yazdı:Gerçekten başarılı bir sayı olmuş. Mevlüt DİNÇ ile yaptığınız röportajı okuyunca aylar boyunca uğraşıp bıraktığım oyunuma tekrar başlayasım geldi.
Bir şey dikkatimi çekti. Bundan önceki dergi konuları sabitlenirken bu konu neden sabitken geri alındı?
Mevlüt Dinç röportajı barındırdığı için mi? :idea:
GuzKaya yazdı:
Merhaba
Bir iki kendini bilmez, reel de süt dökmüş kedi, forum da aslan olan kişi yüzünden dergiden bizleri mahrum etmeyin. Devamını diliyorum.
BilgeTonyukuk yazdı:Verdiğimiz emeklere teşekkürü esirgemeyen arkadaşlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kimseyi itham altında bırakmak hoş değil, lütfen bu gibi saçma yorumlar yazmayınız. Belki adımız bir editör, bir yazar veyahut bir dergi çatısı altında anılmayacak, fakat ben ve benim gibi İKV`ye gönül vermiş kişiler her zaman, her yerden desteğini sürdürecektir. Hepinizi cân-ı yürekten selamlıyorum, sevgilerimle.
Mevlüt Dinç röportajı sayıyı bir adım öne itmiş. Fakat diğer sayıda kesinlikle bunun önüne geçen bir çalışma olacağının sinyali bu. Elinize, emeğinize sağlık.
xLuCaGox yazdı:Mevlüt Dinç röportajı sayıyı bir adım öne itmiş. Fakat diğer sayıda kesinlikle bunun önüne geçen bir çalışma olacağının sinyali bu. Elinize, emeğinize sağlık.