ŞİFACI VSCİLERİ

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Xxserkanx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nizam ı Zen

ŞİFACI VSCİLERİ

Mesaj gönderen Xxserkanx »

Arkadaşlar şifacı vslerinde herkes yararlandın die bilgi vermisiniz misal 3 kade çember çok işe yarar die düşünüyorum yorum
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Vuslatt

Re: ŞİFACI VSCİLERİ

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Şifalar gazap modunda olduğu için gazap yüzde 50 lik bir şifa kaybı yaratıcak bundan dolayı tılsımda tam gücünü gösteremiyicek fakat saldırı III hiç bir kaybı olmadan etkin olarak kullanılır
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IIxSaDoSaDoxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Cihan I Hükümdar.

Mesaj gönderen IIxSaDoSaDoxII »

Xxserkanx yazdı:Arkadaşlar şifacı vslerinde herkes yararlandın die bilgi vermisiniz misal 3 kade çember çok işe yarar die düşünüyorum yorum
Önemli olan senin ne tılsım taktığın değil , rakibin ne taktığıdır.Ona göre çözüm üretmelisin.Dediğin tılsım sadece şavaşlarda iş görür.
Resim
KaLipTRa
xKaLipTRa
Resim

Resim
Zehir Ölümse , Asit Kandır!
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IIxSaDoSaDoxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

darkkniqht1 yazdı:
IIxSaDoSaDoxII yazdı:
Xxserkanx yazdı:Arkadaşlar şifacı vslerinde herkes yararlandın die bilgi vermisiniz misal 3 kade çember çok işe yarar die düşünüyorum yorum
Önemli olan senin ne tılsım taktığın değil , rakibin ne taktığıdır.Ona göre çözüm üretmelisin.Dediğin tılsım sadece şavaşlarda iş görür.
Bu lafın üzerine bana örnek gösterirmisin rakipin tılsımına göre şöyle veya böyle bişey söyle rakipin tılsımıyla senin tılsımın ne alaka :) Adama kalkıp sana şu tılsımım var bu tılsımı takıyorum vs diye tiyomu verecek :)
Adamda Mavi Gazap TIlsımı Varsa Sende Asit Verme İhtimali TIlsımı Kullanırsın :) Şıfacı Vs'si Sadece TIlsımla veya İtemle Olmaz Kendi Taktiklerini Geliştirmelisin :) Şimdi Sen O Tılsımı Neden Kullandık Diyede Sorarsın :)

2. Olarak İkv Oynayaların Çoğu Gösteriş Meraklısıdır Oyunda Olduğun Zaman 2 Dakikanı Ayır Bölgeye Bak Yeter :)
Resim
KaLipTRa
xKaLipTRa
Resim

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IIxSaDoSaDoxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

darkkniqht1 yazdı:Şifa bilgisi tılsımlar boşamı duruyo :D
Sırf böyle dedin diye oturdum hesapladım :) Gazap tılsımı kullanan 2 3 arkadaş'a sordum mevlana hangi itemleri takıyorsun diye.Oda Pantalon,Zırh,Asa,Ceket Dedi.Bunların toplam iyileştirmesi 2428 eder.Gazap tılsımı kullanan birinde bu 1214 iyileştirmeye denk gelir.Karşındaki rakip Şifa Bilgisi (III) Tılsımı taksa burdan ekstra olarak 364.2 iyileştirme alır.Toplam iyileştirmesi 1578.2 olur.Asit kalan bir şifacıda yaklaşık olarak 1700 iyileştirme kötülüyor. ( bunu denemedim tahmini söylüyorum ) Rakipte yine eksi iyileştirmeye düşürürsün.Rakipin 2 tılsımına karşı senin tek tılsımla karşı koyman bir avantajdır :D
Eğer full mevlana takarsa bu sefer zırhı düşer sen çok vurursun tek şansı krtik can basmak olur.
Eğer ibni solucan takar zırhını tutarsa bu seferde iyileştirme ve kritik can basma yüzdesi düşer.
Aslında birazda şans işi ;) Kağıt üzerinde olacaklar bunlar ama vs atarken ne olur onu bilemem :D
Resim
KaLipTRa
xKaLipTRa
Resim

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IIxSaDoSaDoxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

darkkniqht1 yazdı:Pantolon,Zırh,Asa ve Çeket giyiyormuş çok yanlış sadece asa ve eldiven giyse yine yeter.
Bu cümleden sonra şifacı carlarını sil git kumda oyna :D
Resim
KaLipTRa
xKaLipTRa
Resim

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ReBeLLioNs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ReBeLLioNs »

Şifacı can basarken eğer zırh oranını düşürmek istemiyorsa, üzerindeki zırhı değiştirmemesi gerek öncelikle. Ayrıca iyileştirmeyi yüksek tutmak istiyorsa ceket ve asa mutlaka değişmeli. Diğer itemlerin etkisi aynı olduğundan 3. item olarak istediğini değiştirebilir. Tabi bu yorumlar gazaplı ve gazapsız atılan vslere göre değişebilir.
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!

:trident: NIKOLAI*

“It is harder to crack prejudice than an atom.” -Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
IIxSaDoSaDoxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

darkkniqht1 yazdı:
ReBeLLioNs yazdı:Şifacı can basarken eğer zırh oranını düşürmek istemiyorsa, üzerindeki zırhı değiştirmemesi gerek öncelikle. Ayrıca iyileştirmeyi yüksek tutmak istiyorsa ceket ve asa mutlaka değişmeli. Diğer itemlerin etkisi aynı olduğundan 3. item olarak istediğini değiştirebilir. Tabi bu yorumlar gazaplı ve gazapsız atılan vslere göre değişebilir.
Ağzına sağlık aynı düşüncedeyiz item değiştirirken hasarında önemli 4 5 parça item degiş giy,çıkar diyene kadar rakip zaten 3 4 hasar fazladan vurur ve tekrar rakipin gerisine düşersin.Deminki arkadaşada bunu anlatmak istiyorumda arkadaş çok iyi şifacı o yüzden anlamıyo :D
IIxSaDoSaDoxII yazdı:
darkkniqht1 yazdı:Şifa bilgisi tılsımlar boşamı duruyo :D
Sırf böyle dedin diye oturdum hesapladım :) Gazap tılsımı kullanan 2 3 arkadaş'a sordum mevlana hangi itemleri takıyorsun diye.Oda Pantalon,Zırh,Asa,Ceket Dedi.Bunların toplam iyileştirmesi 2428 eder.Gazap tılsımı kullanan birinde bu 1214 iyileştirmeye denk gelir.Karşındaki rakip Şifa Bilgisi (III) Tılsımı taksa burdan ekstra olarak 364.2 iyileştirme alır.Toplam iyileştirmesi 1578.2 olur.Asit kalan bir şifacıda yaklaşık olarak 1700 iyileştirme kötülüyor. ( bunu denemedim tahmini söylüyorum ) Rakipte yine eksi iyileştirmeye düşürürsün.Rakipin 2 tılsımına karşı senin tek tılsımla karşı koyman bir avantajdır :D
Eğer full mevlana takarsa bu sefer zırhı düşer sen çok vurursun tek şansı krtik can basmak olur.
Eğer ibni solucan takar zırhını tutarsa bu seferde iyileştirme ve kritik can basma yüzdesi düşer.

Aslında birazda şans işi ;) Kağıt üzerinde olacaklar bunlar ama vs atarken ne olur onu bilemem :D
Büyük Yazdığım Yerleri Okudun Mu :D
Resim
KaLipTRa
xKaLipTRa
Resim

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

Sanırsam Meditasyon yeteneğini herkez unutuyor :D :D .
Xxserkanx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Nizam ı Zen

Mesaj gönderen Xxserkanx »

Ortalık karışmış bilgilendirin bizi :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön