PLAYSTORE KOD ALAMIYORUM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: PLAYSTORE KOD ALAMIYORUM

Mesaj gönderen MuratABI »

VBMaSTeR yazdı:
MuratABI yazdı:
VBMaSTeR yazdı:
MuratABI yazdı:15 dk gelmedi diye konumu açılır ne sabırsız sın :)
Playstore dan ne sıklıkla alışveriş yapıyorsun :)
Genelde oyun içi hallediyorumda 15 dk çokda geç gelmedi :)
Sık alışveriş yapan biri olarak, sistemde birçok hatanın olduğunu birçok kez müşteri hizmetlerini aramak zorunda kaldığımı ve aldığım birçok ürünün hala sayfamda belirmediği yada mail yoluyla ya telefon yoluyla bildirildiğini söylemek isterim.
Sonuç olarak böyle problemli bir sistemde 5 dakka bile beklemiceksin arayacaksın.
Piyasada birçok site var akçe satışı yapan, kredi kartı onayı arkasına gelen sayfada direk e-pinler geliyor. Küçük çaplı firmalar bunu sağlıyabiliyorsa Playstoreda bırak 15 dakka 1 dakika içinde gelmezse bildirmek gerekir :)
Bu kadar sorunlu bi site ile neden anlaşıldıda akçeler ordan satılıyor anlamıyorum :) Yada TTNet çok akıllı büyük ihtimal anlaşma yaptılar.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yasamakoldurur »

MuratABI yazdı:
VBMaSTeR yazdı:
MuratABI yazdı:
VBMaSTeR yazdı:
Sık alışveriş yapan biri olarak, sistemde birçok hatanın olduğunu birçok kez müşteri hizmetlerini aramak zorunda kaldığımı ve aldığım birçok ürünün hala sayfamda belirmediği yada mail yoluyla ya telefon yoluyla bildirildiğini söylemek isterim.
Sonuç olarak böyle problemli bir sistemde 5 dakka bile beklemiceksin arayacaksın.
Piyasada birçok site var akçe satışı yapan, kredi kartı onayı arkasına gelen sayfada direk e-pinler geliyor. Küçük çaplı firmalar bunu sağlıyabiliyorsa Playstoreda bırak 15 dakka 1 dakika içinde gelmezse bildirmek gerekir :)
Bu kadar sorunlu bi site ile neden anlaşıldıda akçeler ordan satılıyor anlamıyorum :) Yada TTNet çok akıllı büyük ihtimal anlaşma yaptılar.
prim
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

MuratABI yazdı:
VBMaSTeR yazdı:
MuratABI yazdı:
VBMaSTeR yazdı:
Hem playstore, hem ikv TTnet'in servisi :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön