Nocomment Veda eder.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Nocomment Veda eder.

Mesaj gönderen Nocomment »

Her veda zamansızdır her ölüm gibi . Geriye dönüp baktığında yüzlerce sesin yankılanmasıdır peşinde. Selanın vakitsiz, cemaâtin hazırlıksız yakalanmasıdır.

Her veda zamansızdır her doğum gibi . Şaşkınlık ve telaşın hüküm sürmesidir kuşluk vakti. Başrolünde oynamayı düşündüğün, senaryoda kalmış replikler , canlandırılmamış roller kanar düşünde .

Her veda zamansızıdır her sürgün gibi . Söylenmemiş, ertelenmiş duygularına nokta koyduğun , gerçekleşmemiş tüm fiillerin faili olmaktan vazgeçtiğin , biraz gönüllü biraz gönülsüz rafa kaldırdığın bir kitap , kalbine gömdüğün ilk buse gibi.

Her veda acıdır her ihanet gibi . Doğurduğun, kendi ellerin ile büyüttüğün çocuktan kopan Anne babanın uzaktan el sallamasıdır nemli gözler ile , paslı, kehribar kakmalı bir hançerin yüreğinden girmesidir ağır ağır en sevdiğinin eli ile.

Her veda bir şoktur aslında, ruhundan umudun firar etmesi , rüya ile gerçek arasında gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalmaktır , sevdiğin, hayaller kurduğun kadının son anda evli ve çocuklu çıkmasıdır.

Her veda bir milattır aslında ilk aşk gibi . Yaşın kaç olursa olsun , nerede kiminle olursan ol, hangi şehir yada coğrafyada yaşadığının manası yoktur . Daima tatlı bir tebessüm , çocukça bir mutluluk, biraz hüzün ile anımsadığın heyecanını,ruhun var oldukça taşıyacağın tarifsiz duygudur; İKV gibi.

Değerli dostlar
2006 sonlarında başladığım ; Eşimden,çocuklarımdan,kendimden, ayırdığım, çaldığım zamanlar ile severek heyecan ile gönül verdiğim, İKV deki görevimden Mayıs ayı itibarı ile ( sağlık nedeniyle ) ayrılmış bulunmaktayım.Sevgili Nerull bu konuda konu açmıştı, ben biraz zaman verdim kendime ve ancak yazabildim .

Her kimin bende hakkı var ise lütfen helal etsin . İnsan olmanın harcıdır , kırmak ,üzmek ve nihayetinde hoş görmek .
Ben hepinize helal ediyorum , var ise hakkım .
Grup bölgelerine deneyimsiz ve tılsımsız birini almak ister iseniz, oyunda denk geliriz .

Reelde acı bir kahvemi yudumlamak isteyen tüm İKV neferlerine kapılarım daima açıktır .

İKV nin en tepe noktasından başlayarak ; Yönetim , Gönüllü destekçiler ve Oyunculara en kalbi sevgi ve saygılarım ile .

Nihat ATÇI ( GM Nocomment )

'' Her Kunduz sel’e maruz kalacaktır ''

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Re: Nocomment Veda eder.

Mesaj gönderen Symbian »

Hakkım helal olsun Nihat abi. Hiç bir zaman unutulmayacaksın..
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Bizim için önemliydin. Yolun açık olsun.
En son GWYNBLEIDD tarafından 24 Haz 2014 15:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MuratABI »

Arz kale'deki kütüphaneye bi çekmeden gitdin he :) Yolunuz açık olsun Nihat bey Yüzünüz hep gülsün.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Eski günlerde olduğu gibi Topal'ın yanına oturur da bölgeden yazmaya başlarsan haberim olsun, hemen geçerim bölgeye. Severim şiirsel yazıları belki hatırlarsın :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Yolun açık bahtın güzel olsun.
Gm likten ayrıldın şimdi oyunun tadını çıkart diyecemde oyun lagdan oynanmıyorum :D
bu arada Hangi sunucuda oynuyordun tılsımsız itemsiz ? :D görüşelim konuşalım isterim.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Saygı değer insan, eski çalışma arkadaşım, üst yetkilim, yeri geldiğinde abim olan kişi.
Sen her zaman gönüllerde iyi bir yere sahip olacak nadir insanlardan birisin ve daima öyle kalacaksın.
Bilmeden ya da bilerek yapmış olduğumuz hataları affedeceğine eminim, asıl sen bize hakkını helal et. Var ise eğer benden yana helal olsun, sağlığına tekrar kavuşman dileği ile.

Sen hep bu şekilde yardım sever olarak hatırlanacaksın..

Resim
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

EsTeRGoNxRss yazdı:Yolun açık bahtın güzel olsun.
Gm likten ayrıldın şimdi oyunun tadını çıkart diyecemde oyun lagdan oynanmıyorum :D
bu arada Hangi sunucuda oynuyordun tılsımsız itemsiz ? :D görüşelim konuşalım isterim.
Eminönünden kopamaz o (:
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
GuzKaya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Nostalji

Mesaj gönderen GuzKaya »

Sevgili Amirim, ustam, kaptanım... Büyük üstad.
Ne kadar senin izinden gitmeye kalksam da hiç beceremedim. Çünkü dünyaya sen eşsiz ve tek gelmiştin. Bunu seninle ilk dükkan da yüz yüze geldiğim de anladım. Her daim destekçim olup bana yol gösteren bir büyüğüm olarak üstümde çok hakkın var. Beni sana hakkım düşmüş müdür çiğ tanesi kadar ama eğer ki düştüyse helal olsun. Sen de bana Kasım'ın kaydığı tepelerdeki kar çığları kadar veyahut ölçülemez olan hakkını helal eder misin?

Bu bir ayrılık değil geçici bir şey. Seninle mutlaka görüşürüz. Belki kısa sürede de olabilir.

Kal sağlıcakla...
Resim

Üstad olabilmek için üstadın izinden gitmelisin.
KILÇBEY NAFİBEY AZADBEY Efekentli
Nostalji Loncası
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rotary »

İnsanların, hükumetlerin, ülkelerin devrildiği bir gecede, bazı şeylerin ebedi olmasını bekleyemeyiz. Her şeyin bir zamanı ve ömrü vardır...
Suyun sıcak, yuvan kuru olsun ey kunduz!
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary

“Genel Etkileşim” sayfasına dön