DÖNÜŞ

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Re: DÖNÜŞ

Mesaj gönderen TRoyxpunisher »

Geri dönersen bu sunucuda sana yer bırakmayacağım hırsız metin tarım.İnsanlar neden kaçtığını biliyor.Benim tüm karakterlerimi soyan kişinin sen olduğunu biliyor.Gerekirse bunu tekrar birer birer insanlara hatırlatacağım.Bu oyunu zevkle oynayabilmen için sana bir tavsiye SEN BU SUNUCUYA GERİ DÖNME.
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Resim
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bul bakalım kuklacıda benden rahatsız olan bir kişi bile yoktur. Ben hiç bir zaman parasında olmadım bilirsin emin ol hala da senden zenginim hala da beni çekemezsin.Benim için önemli olan değerli olan bir dosttun ve sen ucuz bir oyun için bu arkadaşlığı yok ettin ve hala bunu anlamıyorsun.Benim için hiç bir zaman şu oyun bir arkadaştan daha değerli olmadı çünkü ben normal bir insanım senin gibi aciz birisi değilim.

Resim
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Çalmadım ulan çalmadım.Sen çalmadın mı karakterlerimdeki parayı? Emin Duman - Metin Tarım olarak siz ikiniz çalmadınız mı lan paralarımı.Eminin karakteri bloklandı da sen iyi saklandığın için kanıt bırakmadığın için oyunda kalmadın mı lan?Hala para diyorsun bana işte sen bunu anlamıyorsun.Ben sana arkadaşlık dedikçe sen bana y2 diyorsun param var diyorsun.Paran var ama adam değilsin.Benim param da var adamım da ben.Senin gibi kendi sunucumdan uzakta sürgündeymişçesine kaçarak da oynamıyorum bu oyunu.Hep olduğum yerdeyim bana güvenen insanlarla birlikteyim.Ailemle birlikteyim.Dostlarımla birlikteyim.UCUZ İNSANSIN METİN TARIM UCUZSUN.

Resim
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bana açıklamıştın evet ben de çaldım ortak olarak parana koydum diye faceinden ss attın emin sana "çaldığımız paradan ** kadar aldım haberin olsun" derken eski bilgisayarımda kaldı dosyaların arasından bana onu çalıştırtıp buldurtma sunucuda sen yokken her şey değişti herkes senin ne olduğunu biliyor seni bilmeden ne olduğunu biliyor :) boşuna gelme B A R I N A M A Z S I N. tekrar geri aktarma ücreti ödemiş olursun ;)

Resim
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Benim sayemde prim yaptın ben de buna izin verdim bu konuya cevap vererek.

Resim
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Çaldığımın kanıtı yok.Çantama giren ekstradan bir para yok.Lafta olan şeyler kanıt da lazım ya
En son TRoyxpunisher tarafından 23 Haz 2014 22:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Resim
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

Konu amacı dışında olan yazışmalar ve tartışma içerikli yazışmalar silinmektedir. Tekrarı halinde konunun kilitleneceğini hatırlatarak iyi eğlenceler dilerim.
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Sorunuz için özel mesajlarınızı kontrol ediniz. İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön