BEYAZKÖŞK VE YARDIMLAŞMA

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IIBaSKeNtLeeII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

BEYAZKÖŞK VE YARDIMLAŞMA

Mesaj gönderen IIBaSKeNtLeeII »

Selamün aleyküm ben Miraç eskiden beri bu oyunu oynuyorum ilk zamanlar oyunda yardımlaşma birlik beraberlik vardı ama son zamanlarda insanlarmı değişti yoksa oyun insaları fazlamı etkiledi anlamıyorum şimdikiler bir şey sorduğunuzda bile cevap vermiyor bu kötü bir durum böyle olmaması lazım neyse benim asıl demek istediğim oyunda hiç yardımlaşma kalmadı hiçbir türlü grup bulunamıyor sadece loncadakiler ve bazı arkadaş grupları giriyor şu anda bide m1 ve y2 davası var herkes buna meraklı tama herkes kısa sürmesini istiyor ama herkes bu oyuna emek veriyor bu m1 ve y2 herşey değil bence çt grup arıyorsun adama m1 varmı yok deyince olmaz diyor kestirip atıyor bence böyle olmamalı buna bir çözüm bulunmalı ben buna bir çözüm bulmak istiyorum...... ben şöye bir çözüm yapmayı düşünüyorum m1 siz kişileri bulup grup kurup m1 in herşey olmadığını herkesin görmesini istiyorum çoğu kişi bilirki ilk zamanlarda kimde m1 vardı ne zaman unuttunuz o günleri bunları göz önünde bulundurmak gerekir neyse ben böyle bir çözüm düşnüyorum inşallah bunuda gerçekleştireceğim önemli olan o kişinin işi bilmesi gerisi boş bu yüzden bunun için uğraşacağım herkesi beklerim m1 herşey demek değildir... bunu tekrardan herkese göstermek gerekir iyi forumlar.................

IIBaŞKeNtLeeII
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: BEYAZKÖŞK VE YARDIMLAŞMA

Mesaj gönderen ReaL »

Herkes daha cabuk gitmek ister aslında tek sebep bu
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Re: BEYAZKÖŞK VE YARDIMLAŞMA

Mesaj gönderen vahdet »

Bende bir ara senin gibi düşünüyordum fakat uygulamaya sokamadım.Sonunda m1'i ürettik. :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön