Talking to money kamaaan gel içeri :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Talking to money kamaaan gel içeri :)

Mesaj gönderen masivaa »

Selam, ikv yatırımcı Telekom'a satıldıktan sonra gelişmesi durmuştur ve artık serzeniş başlıkları açmanın luzümu yoktur 1 milyon dolara satılmıştı Telekom sanmam eleman bulsunda oyunu geliştirsin ki yeni bir genişleme paketi aşşadan 3,5 - 4 yıl sürer Buda maliyet demek .. Sözün özü önümüzdeki 10 yıl bir gelişme (dişe dokunur) beklemeyin benim gibi yapabilirsiniz Emre Yücelen üstadın oyun müziklerini dinleyip sadece forumu gezmek ile yetinin tamamen bırakın ben yıllar yıllar evvel bıraktım.. Param cebimde ve aynı hikayeyi sarıp sarıp oynamak zorunda kalmıyorum en azından :))
Resim

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Re: Talking to money kamaaan gel içeri :)

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Sen şimdi diyorsun ki Telekom çöpe yatırım yaptı. Bende diyorum ki hayırlısı :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen masivaa »

VBMaSTeR yazdı:Sen şimdi diyorsun ki Telekom çöpe yatırım yaptı. Bende diyorum ki hayırlısı :)
Yo aksine Telekom aldı ve oyunu çöp etti diğer her alanda yaptığı gibi.. Para para verilen hizmet eğlence sıfır sadece sıralı terarlardan ibaret mantıkları ben ne verirsem sen onu yersin.. Sanıyorum ki sobeye verdikleri parayı bizden çıkarıp bu oyunu elden çıkaracaklar.
Resim

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MuratABI »

masivaa yazdı:Selam, ikv yatırımcı Telekom'a satıldıktan sonra gelişmesi durmuştur ve artık serzeniş başlıkları açmanın luzümu yoktur 1 milyon dolara satılmıştı Telekom sanmam eleman bulsunda oyunu geliştirsin ki yeni bir genişleme paketi aşşadan 3,5 - 4 yıl sürer Buda maliyet demek .. Sözün özü önümüzdeki 10 yıl bir gelişme (dişe dokunur) beklemeyin benim gibi yapabilirsiniz Emre Yücelen üstadın oyun müziklerini dinleyip sadece forumu gezmek ile yetinin tamamen bırakın ben yıllar yıllar evvel bıraktım.. Param cebimde ve aynı hikayeyi sarıp sarıp oynamak zorunda kalmıyorum en azından :))
Geliştirmeyeceğim birşeye neden 1 milyon basıyım.. bekleyip göreceğiz. SABIR
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

MuratABI yazdı:
masivaa yazdı:Selam, ikv yatırımcı Telekom'a satıldıktan sonra gelişmesi durmuştur ve artık serzeniş başlıkları açmanın luzümu yoktur 1 milyon dolara satılmıştı Telekom sanmam eleman bulsunda oyunu geliştirsin ki yeni bir genişleme paketi aşşadan 3,5 - 4 yıl sürer Buda maliyet demek .. Sözün özü önümüzdeki 10 yıl bir gelişme (dişe dokunur) beklemeyin benim gibi yapabilirsiniz Emre Yücelen üstadın oyun müziklerini dinleyip sadece forumu gezmek ile yetinin tamamen bırakın ben yıllar yıllar evvel bıraktım.. Param cebimde ve aynı hikayeyi sarıp sarıp oynamak zorunda kalmıyorum en azından :))
bekleyin daha bekleyin
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MuratABI »

bloodthirsty yazdı:
MuratABI yazdı:
bekleyin daha bekleyin
Bekleriz :) Bi İşimiz yok
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

MuratABI yazdı:
bloodthirsty yazdı:
MuratABI yazdı:
bekleyin daha bekleyin
Bekleriz :) Bi İşimiz yok
en azından beklerken başka oyunlarda deneyin farkı görüceksiniz 2 haftada bir yeni yama gelen oyunlar varken 2 yıldır oyuna bi eklenti gelmemesi üzücü

“Genel Etkileşim” sayfasına dön