Sadece Göz Atın
- KUBILAYSENOZ
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Pressaltfdört
Sadece Göz Atın
Belli konuların altına yazdığım yönetimi övgüyle karışık ancak tamamen saygı kuralları içerisindeki eleştirilerim yine yönetim tarafından hiç bir uyarı olmadan silinmiştir. Bakın amacınız aykırı sesleri bastırmak farkındayız ama yapamazsınız. Halk herzaman güçlü olan tarftarız ve biz oyuncular bu oyunda halkız. Bu gönderimin resmini aldım bunuda silecek olursanız bukez resmiyle birlikte atacağım. !
[*]VINN-BÜYÜCÜ-49-EMİNÖNÜ[/color]
[*]VINNN-ŞİFACI-49-EMİNÖNÜ
[*]VINNNN-SAVAŞÇI-49-EMİNÖNÜ[/b]
[*]VINNN-ŞİFACI-49-EMİNÖNÜ
[*]VINNNN-SAVAŞÇI-49-EMİNÖNÜ[/b]
Re: Sadece Göz Atın
Merhaba,
Konulara yaptığınız hiç bir yorum silinmemiştir. Karakter okulları, sunucuların genel sohbet alanları ve genel etkileşime açmış olduğunuz aynı içerikli birden fazla konu olduğu için sadece genel etkileşimdeki konunuz bırakılarak geriye kalanlar forum düzenini bozması sebebiyle silinmiştir.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Konulara yaptığınız hiç bir yorum silinmemiştir. Karakter okulları, sunucuların genel sohbet alanları ve genel etkileşime açmış olduğunuz aynı içerikli birden fazla konu olduğu için sadece genel etkileşimdeki konunuz bırakılarak geriye kalanlar forum düzenini bozması sebebiyle silinmiştir.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
Bende çok yaşadım bu kaldırma olayını.kendilerine artık nasıl bir laf yetiştirdiğimizi sanıyorlarsa hemen sorgusuz sualsiz kaldırıyorlar
Gizlenmiş İçerikGöster

-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu bebelerde foruma doluştuysa forumdada takılmanın bir anlamı yok sanırım