KuKlAcIxBiZaNs yazdı:Bizans loncasına girmek isteyenler..bende Bizanstım ama loncadan ayrıldım gereksiz ve geçersiz bir nden yüzünden o yüzden bu loncaya katılmak isteyenler 40 kez düşünün öyle karar verin loncada çok iyi olan sayılı kişiler ver 7 kişi sadece çok iyi düşünün derim ben size.....
Kesinlikle bu konuda sana katılıyorum Halil bu loncaya girmek için 40 kez düşünmek gerek..
Oyun hayatında sana başarılar dilerim....
Seldaaxbizans
Önce Lafa Bakarım Lafmı Diye,Sonra Söyliyene Bakarım Adammı Diye...
yenero94 yazdı:Yukarıdaki Bir Şartı Bnce Göz Önünde Bulundurman Gerekir..
-PLUS PAKETİ ZORUNLUDUR.. olanı Bir kere aLınır gücü yetmeğen beLki alamaz K.b ama saçma deiLmi sence ??
Empati Kur ...
Evet arkadaşım loncada bulunabilmek için plus kullanma şartımız vardır..
Ama mesela okul için veya real hayatındaki nedenlerden ötürü oyuna ara vermiş arada bi giren arkadaşlarımız var onlar plus almıyorlar bizde boğazına binmiyoruz..
Plustan kastımız ne olursa olsun bu oyun belki çoğunun az gördüğü 12 tl ile dönüyor bizlerde burdaysak çorbada tuzumuz bulunsun diye plus alıyoruz ve lonca üyelerimize alma şartı koyuyoruz..
Maddi imkanı yoktur alamıyordur demişsin bizimle birlikte olanlara biz o imkanı elimizden geldiğince sağlıyoruz zaten...
Seldaaxbizans
yusufca1987 yazdı:Herkese merhaba uzun bir zamandır oyunda bulunamamaktayım bundan dolayı üzgün oldugumu bilmelisiniz bulunmam nedenim ise işlerin yogunlugdur. En yakın zamanda aranıza dönecegim o güne kadar iyi item düşürün alayım tabe beleşe dermişim Neyse bu arada selda var ya nasıl anlatsam sana o sesin hala kulaklarımla yok bu kadar huzur veren bir ses ya bana bir cd ye sesini kaydet ve yolla her sabah o sesle uyanmak istiyorum Neyse herkesi çok seviyorum kendinize iyi bakın :mrgreen:
Hahahaha bence sen hayal kırıklığına uğradın ondan unutamıyorsun sesimi:=))
Ama bu güzel iltifatların için çok teşekkür ederim..
Şunuda diyim bu iltifatlar oyuna gelmediğin için seni yolmama engel olamıyacak:=)
Bizde seni seviyoruz ..
En son SeLdaxBizanS tarafından 24 Şub 2010 16:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Seldaaxbizans
Selda Abla Plus Konusuna Değinmişsin.Anlayışın İçin Sana Ve Lonca Adına Teşekkür Ederim. Mağlum Okuldan Giremiyorum Ama Cuma Günleri Nasipse Akşamları 1 2 saatte olsu oyunda olacağım.
Yılmaz Abi Söylediklerinde Katılıyorum.Zaten Dururumu Biliyosunuz Neyse Sağlıcakla Kalın Allaha Emanet OLun Sevgi Saygılarımla
Artık bizans loncası üyesi değillerdir..
Ayrılma sebepleri kesinlikle loncamıza her hangi bir yanlış kötü söz hakaret gibi nedenler değildir..
Birlik ve beraberliği oyun içinde ileriye taşıyamadığımız ve farklı düşüncelere sahip olduğumuz içindir, ayrılan arkadaşlarımız hala bizim için değerli kişilerdir..
Yeni üye listesini en yakın zamanda güncelliyeceğim..
İyi forumlar..
Seldaaxbizans
Mert abim bende salla çokta .............. Dedim geçtim ama yakınlarına dikkat et arkandan vurabilirler dikkatli ol loncadan ayrılsamda sen kardeşimsin ali can ve yıkılmadım ali,oğuz,doğukan,murat,ıhsan abi, sen ve yüksel,özlem abla dışında hiç biri umrunda deyil sana abi tavsiyesi bunların dışındaki bizans üyeleri ile fazla takılma derim ben sana bu saydıklarım gerçek insanlar gerisi 2 yüzlü dikkat et......
Hıııı abim bide Basewx ile yusuf abi var insan olan yılmaz abiyide demek isterdim ama dün foruma yazdığı yazı yüzünden onu es geçtim meğersem gerçek deyillermiş geri kalanlar artık saydıklarım hariç gözünde kocaman bir hiçlerr