Tılsım Basma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Tılsım Basma

Mesaj gönderen Refresh »

Legenddx yazdı:Merhaba ben m1 basmak istiyorum ama nasıl bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum. Hol bölgesinde maden çekicek bi tankım yok malesef. Salgı, peptit kasarakta basmak inanın çok zor. Denedim ama yapamadım şuanda hazırda birikmiş 6 salgı ve 12 peptit var. Ayrıca 89m'de param var. Bu parayı nasıl yatırmam daha doğru olur. Nasıl para kasıp tılsımı en çabuk sürede basabilirim.
Yardım ederseniz sevinirim
Maden çekmek için tanka gerek yok sadece maden ocağının çevresindeki 4 yeşim taşını çekerek bile maden kasabilirsin.Bundan sıkılırsan örste xenotim kasabilirsin.Y2 olmuş olsaydı favorim olan yöntemi tavsiye ederdim.Örümceklerde dolanıp hem maden çekip hem de salgı kasardın.Ayrıca işporta için çöpleri satıp para kasman da cabası olurdu.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
meo21
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen meo21 »

Refresh yazdı: Bundan sıkılırsan örste xenotim kasabilirsin.
Bu bahsettiginiz ors tam olarak nerde acaba saate giderken onumize gelen ors mu
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

meo21 yazdı:
Refresh yazdı: Bundan sıkılırsan örste xenotim kasabilirsin.
Bu bahsettiginiz ors tam olarak nerde acaba saate giderken onumize gelen ors mu
evet sağ örs uygundur veya güvenli oda denilen yer de var orada da xenotim kasılabilir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
meo21
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen meo21 »

teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: R U S

Mesaj gönderen Ttaymmm »

Merhabalar. Ben 49 seviye şifacımla saatte 24 xenotimin hepsini 1 ayda düşürmüştüm bence en iyi yöntem budur. Taktir senin.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Legenddx yazdı:Merhaba ben m1 basmak istiyorum ama nasıl bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum. Hol bölgesinde maden çekicek bi tankım yok malesef. Salgı, peptit kasarakta basmak inanın çok zor. Denedim ama yapamadım şuanda hazırda birikmiş 6 salgı ve 12 peptit var. Ayrıca 89m'de param var. Bu parayı nasıl yatırmam daha doğru olur. Nasıl para kasıp tılsımı en çabuk sürede basabilirim.
Anladığım kadarıyla büyücün var ve hasarı idare eder düzeyde sen iyisimi örs e geç ve sırayla ırk kesmeyi öğren bu konuda yardıma ihtiyacın olursa özelden detaylı anlatabilirim. örs de keseceğin ırklardan günde 4 saat kasmış olsan 1-2 haftada 25 30 xenotim düşürebilirsin tabii şansım yok diyenlerdensen bu süre x5 olur ve 1 aydan uzun sürebilir :) şahsen 4-5 saatte 13 14 xenotim düşürdüğüm oldu :) kendi tılsımına gerekli olan xenotimleri ayırırsın artanları da satarak-takas ederek diğer eksik malzemelerini alabilirsin.

diğer yöntem olarak maden çekebilirsin fakat bunun için kendi hesabına ve kullandığın loncaya arttırıcı alman gerekecektir. Almadan da çekebilirsin fakat çift arttırıcı ile çekip saatlerde dolanıp elde sıfır ile oyundan ayrıldığım oluyordu :)
ANILAR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Xxxxx

Mesaj gönderen ANILAR »

Merhaba Legenddx ;

Yapacak olduğun şey elinde ki Peptit Klorotoksin / Örümcek Salgısını satıp Parayı Jadeit Alıp Tank bulup Xenotim tamamlayıp ardına Örümcek Salgısı / Peptit Klorotoksin kasıp Kondirit çekerek 1,5 ay içerisinde üretebilirsin .

Saygılarımla ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön