İstanbul Kıyamet Vakti bu yıl fuarda olacak mı acaba?
Aşağı yukarı 3 ay gibi bir süre kaldı fuara.
Benim gibi merakla bekleyenler vardır illaki, lakin bu fuara İKV hangi yenilikle(yüzle) katılacak ki ?
Gamex/Compex -2014
Gamex/Compex -2014
ve niceleri...
Re: Gamex/Compex -2014
Zati bu fuardada bişi olmasa el fatiha IKV olur.bidakka yazdı:İstanbul Kıyamet Vakti bu yıl fuarda olacak mı acaba?
Aşağı yukarı 3 ay gibi bir süre kaldı fuara.
Benim gibi merakla bekleyenler vardır illaki, lakin bu fuara İKV hangi yenilikle(yüzle) katılacak ki ?
Hazırdaki süürmleri süremiyorlar daha kıyamet kopacak gibi yoksa kopmuşmudun.
A R Z L O D O S
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gamex/Compex -2014
Bence GameX 2014'e İKV büyük bir alan ile damgasını vurmalı..
Büyük Hol geldiğinde açılan alan bence yeterli olabilir.. Heroes of Newerth adlı oyunun bu sene Türkiye'ye girişiyle birlikte son anda GameX'e yetişen İstanbul Kıyamet Vakti halkına merdiven aldında bir yer layık görülmüştü..
Fakat yapılan jest bir o kadar da manidardı
.
Geçen sene gelmeyen yeniliğin aksine bu sene değişik bir şeyler bekliyorum ben. Yoksa kuru kuru etkinliklerle vakit geçmez
.
Ayrıca şunu da söylemek isterim ki GameX'in tam tarihi hiçbir zaman belli olmuyor. Yeni gelenler ve İKV gibi yeni güncelleme duyurusu yapmak isteyen oyunlar büyük alanlar talep ediyor ve bu da GameX'in ertelenmesine neden oluyor.
Büyük Hol geldiğinde açılan alan bence yeterli olabilir.. Heroes of Newerth adlı oyunun bu sene Türkiye'ye girişiyle birlikte son anda GameX'e yetişen İstanbul Kıyamet Vakti halkına merdiven aldında bir yer layık görülmüştü..
Fakat yapılan jest bir o kadar da manidardı
Geçen sene gelmeyen yeniliğin aksine bu sene değişik bir şeyler bekliyorum ben. Yoksa kuru kuru etkinliklerle vakit geçmez
Ayrıca şunu da söylemek isterim ki GameX'in tam tarihi hiçbir zaman belli olmuyor. Yeni gelenler ve İKV gibi yeni güncelleme duyurusu yapmak isteyen oyunlar büyük alanlar talep ediyor ve bu da GameX'in ertelenmesine neden oluyor.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.