SAAT HAKKİNDA :)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ridvan4706
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: The King RDM

SAAT HAKKİNDA :)

Mesaj gönderen ridvan4706 »

son günlerde saatte yaşanan bi kaç şeyi paylaşacam sizlerle bir lonca ismini vermicem üyeleri ile saate arz ofans dikip saatte büyüyle kasarken bana daldiktan sonra hakaret edip sonrada kendi büyüsüne gecip saatte güzelce kasiyordu lakin bende karakteri arz yapmaktan ziyada oraya klansiz şifaci ve büyücü koydum o bahsettigim lonca ve üyelerine ks attigim zaman bana neden ks atiyosun ayip deilmi gibisinden soylemlerde bulunuyor.. bu 1. ci diger 2 ci konuda ben saatte ve holde boş odada kasana insan gibi davranirim kimsenin kastigini düşürdügünü kiskanmam beni saatte kestiklerinde tren rayindan saate gelmem 10 dk mi almiyor fakar saatte kestikleri için onlarda orda huzur içinde kasamiyor loncada sozü gecen bir büykleri var eger bu olaylardan rahatsizsa o arz karakterleri saatten indirir ve her hangi bi karakterime o loncanin arz karakterleri dalmadigi halde ben ks ye devam edersem bu konun altina istediginiz küfürü yazin yüz kere yaziyorum yine yazicam bana dokunmayan yilan bin yil yaşasin herkes adam gibi oynunu oynasin lp sini xenotimini salgisini kassin ........

Saygilarimla İlledesen (Ridvan )
[Resim*]

“Genel Sohbet” sayfasına dön