Çemberli taş
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Çemberli taş
Arkadaşlar merhaba kıyamet asa başlıklı konuyu açmıştım ama kimse cevap vermedi ürettim asamı gelelim sıkıntıma sığınak ve migrata girmekte sıkıntı yok ama malesef çemberlitaşa giremiyorum biraz 2-3 kişi ile tanıştım onlar yardım edeceğim dedikleri halde malesef ki etmediler bana yardım edebilecek var mı acaba
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Re: Çemberli taş
M1 tılsımın varsa her zaman girebilirsin.M1 üretmen lazım.
M1 tılsımın var mı?
Ben de kıyamet asa urettım senın gıbı girmek için ama m1 istediler giremedim. Sonra m1 üretince hemen gişrdim üstumu dızdım.
M1 tılsımın var mı?
Ben de kıyamet asa urettım senın gıbı girmek için ama m1 istediler giremedim. Sonra m1 üretince hemen gişrdim üstumu dızdım.
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Artık herkes ct’den erken çıkmak istiyorlar. Fazla zaman harcamak istemiyorlar. 2m1, 3m1 girince de zorlanmadan kesiliyor ama nedense millet istemiyor. Ben 3m1 ve 2m1 kestiğimizi hatırlıyorum. Zorlanırız kesemeyiz zannediyor millet. Bu yanlış algıyı kırmak lazım.
Sen en iyisi m1 üret. m1 ürettikten sonra üstünü full trans dizersin. Sonra m1’le y2’yi takaslarsın. Holde takılırsın. Harcadığın paraları geri kazanırsın. Oyunun kralı olursun.
Beyazköşkte isen buluşalım. Sana yardımcı olacak taktikler veririm.
Sen en iyisi m1 üret. m1 ürettikten sonra üstünü full trans dizersin. Sonra m1’le y2’yi takaslarsın. Holde takılırsın. Harcadığın paraları geri kazanırsın. Oyunun kralı olursun.
Beyazköşkte isen buluşalım. Sana yardımcı olacak taktikler veririm.
- ridvan4706
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: The King RDM
Vahdetin Dedigi gibi İlk Başta M1 üretmelisin yoksa kimse bolgelere almaz m1 nasil üretirim diyorsanda sana şoyle soyleyebilirim. Bir tane Şifaci Kas 49 olsun Sonra Saate giden Gruplarla Takil Xenotim düşür bu 1
diger madenleride savasci ile holde deparli yapip jadeit cekebilirsin salgi ve petpitide akrep ve orümceklerde kasarsin son olarak kondirit onuda bi zahmet akce ile cek 
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Özgürler
mustafa senin m1 sanıyorum bizimle devamlı giriyon ya