Devir kapanıyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Devir kapanıyor

Mesaj gönderen Auril »

Öncelıkle oyunun bu halıyle memnun olan varmıdır bılemem ama yonetım 2 ad. 39 sevıyelı sunucu acsın halı hazırdakı sunuculardan fazla oyuncu cekecegı asıkardır.. Bana gore oyunun en buyuk eksısı 39 sevıyesınden sonra yaptıkları yenılıklerde hatalı stratejı ıslemesı olmustur.. oyunda ılla grup olarak kasmak veya her yerde grup olarak dolasmak anlamsız ve oyundakı cogu oyuncunun oyunu bırakmasındakı temel sebep .. tamam zor gorevlerde gruplar olabılır ama oyun ıcı bolgelerde cok sacma bır tutum tıcarı duusnulmus bır olay ama bence yanlıs yapılmıs kı sunucuların durumuda ortada.. bu sekıl yapıcagını bolgelerı acarken bıreysel olarak kolay grılıp cıkılan yer yap ıtemler o sekılde rahat bulunsun veya uretılsın artı ıvır zıvır sans artırıcı maden artırıcı satıcagına ıtem sat. sımdıkı kazandıgından hem cok para kazanırsın hemde oynayarak uretmek ıstıyen uretır para ıle almak ıstıyen alır.. ben yas olarak bellı bır yasa glemıs ıs gucle ugrasan bırıyım mısal tutpda grup bolg gırıcem dıye 4-5 kısı bır araya getırcem dıye ugrasmanın manası varmı hal boyle olunca bıkan kusen oyuncular oyunu bıraktı kalanlarda demekı ıkv yı tatmın edıyorkı bır yenılık dusuncesı ıcınde degıller. Uzun zamandır severek oynadıgım bır oyundu hala arada eglence olsun dıye gırerım ama bu kadar guzel bır oyun anca bu kadar kotu buyutulur dıyım ;) umarım bunlar yonetımn kulagına gıder :) Büyük hole herkes ayak uyduramadı eskiden herkes farklı item çeşitlerini kullanırdı bazıları Magnezyum dış ve Dalton conk karışık setler yapılırdı artık herkes tek düze oldu bıcak set kıyamet set ruh set seni farklı yapan tılsımlar ki onlar da çok pahalı 1 milyara kadar cıkan tılsımlar var. oyun ıyıce sacma bı hal aldı ben oyunu bırakmıs bırısı olarak 39 lvl sunucu acıldıgı takdırde donmeye hazırım yonetım bence bu onerılerı dıkkate almalı.........
auril & DoubleLift

“Genel Etkileşim” sayfasına dön