Uzun uzun yazmama hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Değer ve emek verdiğimiz bu oyun için yenilik yapılmasını arzu ediyoruz. Bu isteklerimiz oyun oynama hevesimizden çok, böyle bir oyunun heba edilmesine gönlüm el vermiyor.
Sürekli aynı şeylerin olmasından sıkılmadınız mı ?
Yenilik lazım. Heyecan, değişiklik lazım.
Eğer bunlar olursa oyuncu geri döner, oynar.
Sayın yöneticilerimiz Destek/Forum aracılığıyla düşünce ve önerilerimizi dile getiriyoruz ama hiç bir yanıt alamıyoruz.
Yoksa siz bizi önemsemiyor musunuz ?
Siz de Sıkılmadınız mı ?
Re: Siz de Sıkılmadınız mı ?
sıkılan sıkıldıda kimin umrumdki yaz tatili geldi ortada bişi yok her haziranda bişiler gelir diye beklerdik gene bişi yok alışveriş ile düzenleme yapıldı dediler ortada düzeltme felan yok.
Yokta yok yani kısaca Huzursuzlugum görevini yapmak için oyunu bırakmalısnız gibi bir görev koymuşlar bende diyom bu görev hayri alamet degil diye. demekki bumuş.
Bir ara burdaki oyun yapımcıları bir oyun çıkaracaklardın oda yok. Aslında işin aslı bu kadar lag varken motorlar kaldırmıyorken yeni eklentiler bizi komple bitirir endişesi var galiba. Yada öyle bir düşünce hakimmki aktormudur ne motorusa diger motorlara bir türlü adapte edemediler galiba.
Bu oyunun ileriki dönemlere ait 2-3 sürümün hali hazırda oldugunu herkes biliyor ama işte ne akdar geç o kadar kar gözü ilemi bakılıyor bilinmiyor.
Yokta yok yani kısaca Huzursuzlugum görevini yapmak için oyunu bırakmalısnız gibi bir görev koymuşlar bende diyom bu görev hayri alamet degil diye. demekki bumuş.
Bir ara burdaki oyun yapımcıları bir oyun çıkaracaklardın oda yok. Aslında işin aslı bu kadar lag varken motorlar kaldırmıyorken yeni eklentiler bizi komple bitirir endişesi var galiba. Yada öyle bir düşünce hakimmki aktormudur ne motorusa diger motorlara bir türlü adapte edemediler galiba.
Bu oyunun ileriki dönemlere ait 2-3 sürümün hali hazırda oldugunu herkes biliyor ama işte ne akdar geç o kadar kar gözü ilemi bakılıyor bilinmiyor.
A R Z L O D O S
- ridvan4706
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The King RDM
Bence cogu oyuncu oyunu birakti bütün 3. cü kademe tilsimi üretip ara verenlerde coık fakat oyun gidişati hiç iyi deil bir an once yeni lewel yada hiç olmasa bir boos gelirse iyi olur diye düşünüyorum oyun acisinda 
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Dostlar Kervanı
iyi günler.
Biliyorsunuz ki son güncelleme olan "Arz ve Lodos'tan" sonra neredeyse 2 yıldır oyuna güncelleme gelmemekle birlikte oyunun gelişimi hakkında hiç bir oyuncuya birşey söylenmemektedir. Arz ve Lodos genişleme paketi gelmeden önce beta sürümü için gerekli duyuru 11 ekim 2012 yılında yapılmıştır. Aradan neredeyse 2 yıl geçmesine rağmen oyun halen yerinde saymakla birlikte hiç gelişmemekte. Ben şu sorunun cevabını gerçekten merak ediyorum; Biz oyuncuların oyunun gelişimi hakkında bilgi alma hakkımız hiç mi yok? Oynadığımız oyunun ne durumda olduğunu dahi bilmiyoruz ! Yenilik hakkında bilgi istediğimizde bizlere "Lütfen forumu ... takip ediniz" cevabından başka hiç bir cevap verilmiyor. Hep bu cevapları vermeniz bir yere kadar ama siz ısrarla aynı cevabı vermeyi sürdürüyorsunuz. Neden biz oyuncuların oyun hakkında bilgi edinmesini istemiyor veyahut bilgi vermiyorsunuz? Eskiden oyunu gerçekten severek oynuyordum ama şimdi gelin görün ki oyun çok sıkıcı ... Oyun giderek oyuncu kaybederken siz bu oyuncu kayıplarını izlemeye devam ediyorsunuz ve hiç bir müdahalede bulnmuyorsunuz. Gerçekten üzülüyorum... Bana hazır cevaplar lütfen vermeyin. Biz oyuncuların bu oyunun haline üzülmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.
NOT: Bu soruları Hızlı Destek'ten yöneticilerimize sormuştum fakat cevap veren yok ve gerçekten değerimizi anlamış bulunmaktayım...
Biliyorsunuz ki son güncelleme olan "Arz ve Lodos'tan" sonra neredeyse 2 yıldır oyuna güncelleme gelmemekle birlikte oyunun gelişimi hakkında hiç bir oyuncuya birşey söylenmemektedir. Arz ve Lodos genişleme paketi gelmeden önce beta sürümü için gerekli duyuru 11 ekim 2012 yılında yapılmıştır. Aradan neredeyse 2 yıl geçmesine rağmen oyun halen yerinde saymakla birlikte hiç gelişmemekte. Ben şu sorunun cevabını gerçekten merak ediyorum; Biz oyuncuların oyunun gelişimi hakkında bilgi alma hakkımız hiç mi yok? Oynadığımız oyunun ne durumda olduğunu dahi bilmiyoruz ! Yenilik hakkında bilgi istediğimizde bizlere "Lütfen forumu ... takip ediniz" cevabından başka hiç bir cevap verilmiyor. Hep bu cevapları vermeniz bir yere kadar ama siz ısrarla aynı cevabı vermeyi sürdürüyorsunuz. Neden biz oyuncuların oyun hakkında bilgi edinmesini istemiyor veyahut bilgi vermiyorsunuz? Eskiden oyunu gerçekten severek oynuyordum ama şimdi gelin görün ki oyun çok sıkıcı ... Oyun giderek oyuncu kaybederken siz bu oyuncu kayıplarını izlemeye devam ediyorsunuz ve hiç bir müdahalede bulnmuyorsunuz. Gerçekten üzülüyorum... Bana hazır cevaplar lütfen vermeyin. Biz oyuncuların bu oyunun haline üzülmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.
NOT: Bu soruları Hızlı Destek'ten yöneticilerimize sormuştum fakat cevap veren yok ve gerçekten değerimizi anlamış bulunmaktayım...
Mustafa Kemal ATATÜRK
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Sayın Herakles övdüğünüz gönüllü ekip veremedi mi şöyle bir cevap :ugeek: Oyunumuzun gelişimi ile ilgili bilgi veremiyoruz istanbul kıyamet vakti sürekli gelişen bir oyundur lütfen takipte kalınız rerererörörö :lol:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- Herakles
- Demirci Çırağı
Açıklamada hazır cevap istemediğimi belirtmiştim,sanırım hazır cevaplardan başka verecek bir cevapları yok. Bu yüzden cevap alamadım sanırım...wonka yazdı:Sayın Herakles övdüğünüz gönüllü ekip veremedi mi şöyle bir cevap :ugeek: Oyunumuzun gelişimi ile ilgili bilgi veremiyoruz istanbul kıyamet vakti sürekli gelişen bir oyundur lütfen takipte kalınız rerererörörö :lol:
Mustafa Kemal ATATÜRK
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Çooook 
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ALTINORDU
Evet sıkılmışız, sıkılmamıza ve bir o kadar oyuncunun kaybına rağmen hala içimizde sürekli canlı duran bu İKV sevgisi var. Her şeyi hak eden bu oyun ve oyuncular için neden bir şeyler yapılmıyor.
Oyun dediğin güncelleme ve yenilik ister. Oyuncusunu öyle ayakta tutar.
İnanın hiç bir yerde İKV oyuncusu gibi oyuncular bulamazsınız.
Oyun dediğin güncelleme ve yenilik ister. Oyuncusunu öyle ayakta tutar.
İnanın hiç bir yerde İKV oyuncusu gibi oyuncular bulamazsınız.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunu geliştirme ekibinin işe alınma durumu(temsili):

İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Herakles
- Demirci Çırağı
İletişim/Destek formundan soruları yöneticilere iletince sorduğum bir sorunun cevabını dahi alamadım. Bana sorduğum sorularla aslı astarı olmayan hazır cevap verdikleri çok açık.wonka yazdı:Sayın Herakles övdüğünüz gönüllü ekip veremedi mi şöyle bir cevap :ugeek: Oyunumuzun gelişimi ile ilgili bilgi veremiyoruz istanbul kıyamet vakti sürekli gelişen bir oyundur lütfen takipte kalınız rerererörörö :lol:
Merhaba,
İKV dünyasında yapılacak yenilikler, uygun görüldüğünde resmi İKV platformları üzerinden duyurulmaktadır. Sizlere bu yenilikler için erken bilgi maalesef veremeyiz. İKV Resmi sitesini, forum ve Sosyal medya hesaplarını takip ederek bu bilgileri zaman içerisinde alabilirsiniz.
Resmi formumuz : forum.istanbuloyun.com/
Sosyal medya hesaplarımız:
facebook.com/istanbulkiyametvakti
twitter.com/IstanbulOyun
Mustafa Kemal ATATÜRK