Evet arkadaşlar konu başlaığından da anlaşılacağı gibi İKV yeni denetmen alımı yapacak
ben kısaca alım kuralları ve alındıktan sonraki davranış kurallarından bahsetmek istiyorum...
Öncelikle olmazsa olmazımız yalancılık ve yalakalık bu özelliğe sahip değilseniz eğer hiç başvurmanıza gerek yok
2. kuralımız haklı dahi olsanız hakkınızı savunmayacaksınız susup oturacaksınız.
3. kuralımız GM ve GMA ekibindeki arkadaşlar zaten sizleri aşşalık bir varlık gibi göreceğinden o türden konuşacağından sizlerde bunu hazmedip ses çıkarmayacaksınız.
Dip not: yukarıda belirttiğim kısa ve net kurallara uymayan denetmen olamaz olsa dahi tutunamaz gider.
(Burda yazmış olduğum yazılar tamamen kendi hür ve özgür irademle yazılmıştır. Ayrıca Anayasa kitabında da belirtildiği gibi ''Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı,resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir.'' madde 26)
Burada kimseye hakaret etmeksizin düşüncelerimi paylaştım. konu hakkında forum yetkilileri arkadaşlar lütfen müdahelede bulunmasın
İkv yeni denetmenlerini arıyor :)
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: TheLodos Of Ottoman
İkv yeni denetmenlerini arıyor :)
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
-
- Kadim 999
Re: İkv yeni denetmenlerini arıyor :)
Selam ;
Öncelikle hür düşüncelerinden ötürü teşekkür ederiz. Geçen günlerde sosyal medyada bir paylaşımın altına yazılan bir yazı sonrasında da benzer bir açıklama gereği duymuştum. İKV Destek ekibi kurulduğu 2007 yılından bu güne kadar yaklaşık 1000 kişiye ulaşmış büyük bir ekiptir. Bu ekip içerisinde bir çok değerli arkadaş tanıdık ve oyun hayatları sona ermiş olsa bile dostluğumuz baki kaldı.
İKV destek ekibi bir gönül işidir, burada yapılan her iyi iş için ben bugüne kadar bu ekibe katılmış tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim. Bununla beraber çeşitli sebeplerden ekip dışında kalan arkadaşlarımızın bu tip konular açması da önce kendilerine sonra bu ekibe gönül vermiş insanlara büyük bir saygısızlıktır. Yazdığınız şu cümlelerde bile bu ekipten gönderilme sebeplerini görmek mümkün.
Son olarak bu ekibe gelmiş geçmiş tüm insanlar bizler için değerlidir. "Aşşalık" kelimesi de ekibimizin denetmenlere bakış açısı değil sanırsam sizin kendi bakış açınızı yansıtıyor. Normalde bu konuya cevap bile verilmemeliydi. Fakat bu ekibe kendi namınıza tepki göstermenizi anlarız ,ama buraya 2007 yılından bu yana emek vermiş insanları zan altında bırakacak bir konuşmaya müsade etmemiz söz konusu bile olamaz. Umarım hatalarınızdan ders çıkarıp yaptığınız hatanın farkına varırsınız.
İyi Akşamlar.
Öncelikle hür düşüncelerinden ötürü teşekkür ederiz. Geçen günlerde sosyal medyada bir paylaşımın altına yazılan bir yazı sonrasında da benzer bir açıklama gereği duymuştum. İKV Destek ekibi kurulduğu 2007 yılından bu güne kadar yaklaşık 1000 kişiye ulaşmış büyük bir ekiptir. Bu ekip içerisinde bir çok değerli arkadaş tanıdık ve oyun hayatları sona ermiş olsa bile dostluğumuz baki kaldı.
İKV destek ekibi bir gönül işidir, burada yapılan her iyi iş için ben bugüne kadar bu ekibe katılmış tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim. Bununla beraber çeşitli sebeplerden ekip dışında kalan arkadaşlarımızın bu tip konular açması da önce kendilerine sonra bu ekibe gönül vermiş insanlara büyük bir saygısızlıktır. Yazdığınız şu cümlelerde bile bu ekipten gönderilme sebeplerini görmek mümkün.
Son olarak bu ekibe gelmiş geçmiş tüm insanlar bizler için değerlidir. "Aşşalık" kelimesi de ekibimizin denetmenlere bakış açısı değil sanırsam sizin kendi bakış açınızı yansıtıyor. Normalde bu konuya cevap bile verilmemeliydi. Fakat bu ekibe kendi namınıza tepki göstermenizi anlarız ,ama buraya 2007 yılından bu yana emek vermiş insanları zan altında bırakacak bir konuşmaya müsade etmemiz söz konusu bile olamaz. Umarım hatalarınızdan ders çıkarıp yaptığınız hatanın farkına varırsınız.
İyi Akşamlar.
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/