Bu öneri en başta ben olmak üzere herkes tarafından çok ama çok istenecektir, buna adım kadar eminim. Ankete cevabım evet, sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama Zifan'ın Etkinlik Öneri ve Yorumları başlıklı konuda "oLmazSaoLmaz" adlı bir kullanıcıya verdiği cevabı burada paylaşayım;
Zifan yazdı:Selam oLmazSaoLmaz,
Sunucular arası turnuva gerçekleştirme şansımız yok lakin turnuva severlerin ,klan savaşı turnuvalarında diledikleri sunucuya karakter aktararak katıldıklarını gözlemledim.İlerleyen zamanlarda yani fikstür oluşturabilecek sayılara ulaştığımızda , kendi sunucularının şampiyon ve finalistlerinin yer aldığı bir PVP turnuvası yapabiliriz:) Defansif savaşçılara gelince daha öncede belirttiğim gibi Bu turnuvamızda;artık kullanıcıların büyük bir çoğunluğunun özelliklede turnuva katılımcılarının ,tılsım ve kıyafetlerini büyük ölçüde tamamladığını düşünerek,defansif dövüş yeteneğini tercih eden çoğunluğuda göz önünde bulundurarak , kural değişikliğine gitmeye karar verdik.Bu durumda katılımcı oyuncular , bu kuralıda değerlendirerek ona göre hazırlıklarını tamamlayacaklardır.
İlginiz için teşekkürler.
Bu cevaba neden sunucular arası turnuva gerçekleştirme imkanımızın olmadığı sorusuyla karşılık verildiğinde;
Zifan yazdı:Sunucular arası turnuva gerçekleştirebilmemiz için gerekli alt yapımız olmadığından , turnuvalarımız sunucu bazında yapılmaktadır.Evet . Kullanıcılar kurallar dahilinde , defansif ya da ofansif dövüş yetenekleriyle diledikleri yetenek sistemini kullanarak karşılaşabilirler.
Yani maalesef alt yapı olarak imkansız bu isteğimiz. Keşke yapılabilseydi... Sevgilerimle.