Denetmenliğe başvuruda bulunmak istiyorum, fakat dün eğlenmek adına klandan konuşurken küfür etmediğim halde 3 gün ban yedim ilk banım bunun bi affı olurmu , ben sadece sizin aranıza katılmak temiz biri olarak devam etmek istiyorum sadece ilk defa 3 günlük ban aldım akçe falanda satmıyorum. demem o ki ben başvuru yapıcam aranızda bulunmak istiyorum değerlendirirseniz çok sevinirim sevgilerim İKV Camiasına ,
Not:Laglar Yüzünden Beddua etmiş olabilirim.
DipNot:Belki Bayaa Beddua etmiş olabilirim , Hatta eğlence olsun diye oyunun kapanacağınıda söylemiş olabilirim ama sizde anlarsınız ki yenilik bekliyoruz ve aramızda eğleniyoruz bunu kendine yediremeyen arkadaşlarımız bizi şikayet ediyor bizde suçlu mu oluyoruz bu durumda ? biz aldığımız pluslara para veriyoruz istediğimiz gibi gülüp eğlenemicekmiyiz Akçe satma girişiminde bulunmuş olabilirim fakat herkes 1 şansı hak eder bence şans verin bana
O zaman ben gönüllü olarak aralarına katılmak istiyorum ne olursa olsun yani gözüm açık alnım pek ortalama online oluşum altı , sekiz saattir. bunuda bilsinler. Yapabiliceğimin En iyisini Yapmaya Hazırım 3 gün bandan bişey olmaz heralde )
GaReZ yazdı:Canım kardeşim, eğer yazdığımı tam okuma fırsatın olsaydı benim orada belirttiğimi anlardın.
Hepsini okudum kardeşim. Yukarıda ki iletide belirtmek istediğim 3 gün ban alman başvurunu etkilemeyeceğidir. Çünkü başvuru şartlarında "3 günden fazla ban cezası almamış olmak" diye bir madde var ki bu maddeden de anlaşılacağı üzere 3 günden fazla ban (hesap kapatma) cezası alanların başvurusu sayılmayacak. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır. Eğer ki bu konu hakkında yöneticilerden bilgi almak istiyorsan Genel Etkileşim altında bulunan Hızlı Destek'i kullanabilirsin.