GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: GÜNCELLEME: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri

Mesaj gönderen efsane534 »

mrnikotin yazdı:YENİ BÖLGELERDE İŞE YARIYACAKMIŞ YENİ BÖLGELER GELENE KDAR NE YAPACAĞIZ
Papağan kullan,diş-satır fln kullan ;)
RuhsuzŞair
RedsxTiger
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen RedsxTiger »

Bu kadar saçma sey gormedim o kadar giden emeğe yazık,o kadar uğraş çabala sonuç bumu olucaktı.?. LÜtFen EMEĞE SAYGI. . .!

RedsxTiger = Meran
REDSxTiger ~~~~ REDSxHeal ~~~~ REDSxStyLe
Orhanteber004
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Orhanteber004 »

fenomen yazdı:
gunbatimi yazdı:ya walla ben böyle mantıksızlık görmedim, yeni silah güncellemesi tam bir rezalet, insanı oyundan soğutuyor, bende full max hasar+ saldırı takım var yücelen ardenerler balyoz ile 1200 hasarlı vuruş yapabiliyorum, labirentin girişinde öldüm , iki yılan saldırınca öldüm, :? :( :cry: bu nasıl bir iş? hangi mantıkla buna güncelleme diyorsunuz? elbet geri alınacak bu güncellemeler ama ayıptır yaaa, insan bi düşünürde böyle bi güncelleme yapar....bu şekilde bu oyun bitmiştir zaten herkes gibi bende sileceğim İKV oyununu bilgisayarımdan, oyun stres atmak için vardır bu oyun sinir ediyor insanı sadece XD

SAÇMALIIIK!!!
yılanlara 4k vurablıyorsun ama sadece zırhlılara vuramıyorsun

guncelleme guzel ama bız yonetımın yaptıgı hatayı cekmek zorunda degılız
"zırhlılara vuramıyorsun"

YENİ GELEN BÖLGELERDEKİ YARATIKLARIN ZIRHSIZ OLDUĞUNU İDDAA EDEBİLECEK KİŞİ VAR MI?
YA GÜNCELLEME GERİ ALINIR YADA BİZİ KAYBEDERSİNİZ...!!!

"HODRİ MEYDAN"
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Efelerxleqend »

o kdar max item aldık çok kötü bir karar almışınız bnce bunu en kısa sürede düzeltin yoksa herkes oyunu bırakıcak bu gidişle
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ikvking »

Sevgili yönetim,

Oyuncuların tepkisini gördüğünüz halde neden bir cevap atmaya tenezzür edemiyorsunuz . . ? İnsanları bu şekilde daha da hırslandırdığınızın farkındasınızdır umarım . . Bu şekilde hiç bir sonuca varamıcaksınız . .

Eğer ki bir hata vardı ise bu - Derindeki Sır paketi geldikten sonra veya daha önce neden farkedilmedi . . Diyorsunuz ki; testler yapılıyor, acaba bu Test Sunucu ne için? Neden 1 yıl gibi bir süre zarfında bu hata farkedildi . . ? Bu bizden kaynaklanan bir durum değil sizin verdiğiniz büyük bir açıktır . .

Eğer bu tepkilerden kurtulmak istiyorsanız derhal güncellemeyi geri almalısınız . . Fazla ümidim yok ama bu böyle olmalı . .

Amacınız sadece Ecel Getiren'i şaheserleştirmek ise; Ecel Getiren'in Saldırı Hızını 2.00 dan 1.50 veya 1.75 yapabilirsiniz . . Ecel Getiren Saldırı Hızı: 1.50 / 1.75 bu şekilde daha bariz bir şekilde Kafa Koparanla eşit oranda savaşabilicek duruma gelebilir . .
Orhanteber004
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Orhanteber004 »

YÖNETİMİN ÇOK HAYVAN SEVER BİR ŞAHSİYETİ VAR HERALDE.. HAYVANLARIN KESİLİŞLERİNİ ZORLAŞTIRARAK HAYVANLARI ( YARATIKLARI ) KORUDUKLARINI SANIYORLAR HERALDE..
YA GÜNCELLEME GERİ ALINIR YADA BİZİ KAYBEDERSİNİZ...!!!

"HODRİ MEYDAN"
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen efsane534 »

mrnikotin yazdı:
efsane534 yazdı:LATİF YARATIK KESERKEN İŞ YARIYORDU AMA WSDE NE DUMDA OLUĞU ORTADAYDI
AMA ECEL WSDE İYİYDİ DEĞİLMİ
YANİ BU DUMDA YARATIK KESECEKSEN LATİF WS ATICAKSAN ECEL ÜRETİLİYORDU ŞİMDŞİ LATİF NE WSDE İŞE YARIYOR NEW YARATIK KESMEDE

Şimdi sana sorumu soruyorum neden Ecel Getirende Max hasar yazıyor ws de iyi olsaydı element olması sence daha mantıklı görünmez mi ?? Ecelde ne yaratık kesmede ne de ws de işe yarıyor + ws ile işim yok beni yaratık kesme ilgilendir..Tek umudum yeni gelecek bölgeler..!!
WS İL İŞİN YOKSA LATİF ÜRETEYDİN DANGOZ
Doğru ws ile işim yok ama maddi durumlar beni Ecel üretmeye itti + şaheser silah ürettik ve benim tercihim yer altı bölgesinde üstünlük sağlamasından çok yeni bölgelerde En Kral silah olmasından yanayım..!! Laflarına biraz dikkat edersen sevinirim..
RuhsuzŞair
Efelerxleqend
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Efelerxleqend »

bi bu oyuna para yatıyoruz siz böyle karşılık veriyorsunuz hiç yakıştıramadım...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

Orhanteber004 yazdı:
fenomen yazdı:
gunbatimi yazdı:ya walla ben böyle mantıksızlık görmedim, yeni silah güncellemesi tam bir rezalet, insanı oyundan soğutuyor, bende full max hasar+ saldırı takım var yücelen ardenerler balyoz ile 1200 hasarlı vuruş yapabiliyorum, labirentin girişinde öldüm , iki yılan saldırınca öldüm, :? :( :cry: bu nasıl bir iş? hangi mantıkla buna güncelleme diyorsunuz? elbet geri alınacak bu güncellemeler ama ayıptır yaaa, insan bi düşünürde böyle bi güncelleme yapar....bu şekilde bu oyun bitmiştir zaten herkes gibi bende sileceğim İKV oyununu bilgisayarımdan, oyun stres atmak için vardır bu oyun sinir ediyor insanı sadece XD

SAÇMALIIIK!!!
yılanlara 4k vurablıyorsun ama sadece zırhlılara vuramıyorsun

guncelleme guzel ama bız yonetımın yaptıgı hatayı cekmek zorunda degılız
"zırhlılara vuramıyorsun"

YENİ GELEN BÖLGELERDEKİ YARATIKLARIN ZIRHSIZ OLDUĞUNU İDDAA EDEBİLECEK KİŞİ VAR MI?
akrep
meran muhafızı
ucan muahafız
cın(zırhı az)
gecenın takıpcısı
lanetlı meranda olabılır

benım bıldıgım zırhlılar bunlar
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
mrnikotin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Mevlana

Mesaj gönderen mrnikotin »

BİZ BURAYA YAZDIKÇA KİME İLGİLENMİYOR Gİ,RMEYİN OYUNADA FORMADA NASILSA O ZAMN DÜ<ZELTMEK ZOUNDA KLACAKLAR BÖYLE BAĞOIRIP ÇAĞIRIP DEDĞİMİZ EYLEM HALİNE GETİRP YAPMAZXSAK Bİ ANLAMI OLMAZ OYUNU BIRKICAM DEYİPTE OYUNA GİRYOESANIZ TABİ KİMSE UMURSAMAZ
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön