Lag hakkında Gm lerin dikkatine
Lag hakkında Gm lerin dikkatine
Şu lag ın sebebi nedir açıylayınız bu 1 yıl içerisinde baya bi yoğunlaştı etkinliklerinizde size kalsın şu oyunu düzeltin
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
Re: Lag hakkında Gm lerin dikkatine
Boşuna bu tür konular açıp kendinizi yormayın. Bu konuşları açarak aldığınız cevabın karşısında sadece kendinizi sinirlendirmiş oluyorsunuz. Misal ben bütün oyunun sorunlarını bir bir yazmıştım,ciddi bir açıklama istiyordum. Birde baktım ki konum kaldırılmış. Sonra konumun neden kaldırıldığını sorunca bana şu şekilde bir cevap geldi;Muho yazdı:Şu lag ın sebebi nedir açıylayınız bu 1 yıl içerisinde baya bi yoğunlaştı etkinliklerinizde size kalsın şu oyunu düzeltin
Forum kanalımızda daha önce defalarca dile getirmiş olduğunuz benzer hususlarda size en samimi şekilde yanıt vermeye gayret gösterildi. Bununla birlikte oyun içerisinden şikayetinizi dile getirmeniz hususunda sizi bizzat dinleyip, bir nevi sohbet havasında -öyle umuyordum- iletişim kurmaya çalıştık. Ancak buna rağmen forumlarımızda benzer konuları ısrarla açmaya devam etmekte ve sanki daha önce bu konuyla ilgili size bir söz hakkı bile tanınmadığını, sizinle bir yetkilinin ilgilenmediğini, daha önce verilen cevapları hiçe sayarcasına forum geneline lanse etmeye çalışmaktasınız.
Benzer konularınızda devamlı kişileri azarlayıcı tavırlar takınmanıza rağmen size olabildiğince samimi cevaplar verilmeye ve olumlu yaklaşılmaya çalışılmaktadır. Her oyuncuya yaklaşıldığı gibi.. Ancak bu samimiyeti, samimiyetten ayrı verilen cevapları hiçe saymak, dikkate almamak da yakışık alan bir durum değildir. Bu sebeple, buna benzer açacağınız her konunun yanıt verilmeksizin kaldıracağını bilmenizi istiyor ve bununla ilgili çok rica ederek sizden anlayış bekliyorum.
Halbuki açtığım konuda oyun geliştiricilerini eleştirmiştim. Kaldı ki bu durumu çözecek Game Masterler değil. Onlar sadece sorun oluştuğunda ilgili merceğe iletmekle görevlidir. Ben buradan bana bu cevabı veren Game Master'e soruyorum. Allah aşkına sorunlarımızı ilettiniz de ne oldu? Aynı tas aynı hamam. Yalansa yalan diyin. Şu açtığımız konulara neden oyun geliştirici ekibinde bulunan kimse cevap yazmıyor? Bu oyunun böyle çöküşüne daha ne kadar böyle seyirci kalacaklar?
Bak kardeşim,sana yanıt verecekken bile sinirlerim alt üst oldu. Sen boşuna didinme bu lag sorunu ile. Bırakta oyun geliştiricileri didinip uğraşsın diyeceğim ama oda yok. Neyse kardeşim,umarım ne demek istediğimi anlamışsındır. Bu oyunun böyle çöküşünü izlemekten başka yapabilecek birşeyimiz yok...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Re: Lag hakkında Gm lerin dikkatine
Sebebi neydi ki ya lanet olsun.Muho yazdı:Şu lag ın sebebi nedir açıylayınız bu 1 yıl içerisinde baya bi yoğunlaştı etkinliklerinizde size kalsın şu oyunu düzeltin
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....