İKV İLE İLGİLİ DUYMAK İSTEDİKLERİNİZ

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
cckfrkn0808
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Divan i Harp

İKV İLE İLGİLİ DUYMAK İSTEDİKLERİNİZ

Mesaj gönderen cckfrkn0808 »

Merhaba arkdaşlar bu yazıda asla kendimi tanıtmıcam kim olduğumu söylemicem ve aklımdan geçen bazı şeyleri yazıcam, oyunu 7 yıldır oynayan bir oyuncuyum evet şuan oyun oynanmıcak hale geldi nedenini hep oyuna yönelik konuşuyorlar gelişmiyor diye fakat oyunun gittikçe daha kötü olmasnını sebebi oyun içerisindeki oyuncular, asıl ikv akçe döneminden sonra bitti isim değiştrme hakkından sonra bitti, insanlar kim olursa olsun bir hırsızlık yapıp direk adını değiştire biliyorlar bunu sınırlı yapmak gerek eskiden oyunda birlik beraberlik vardı dostluk kardeşlik güven vardı yani oyunu oyunluktan çıkar o kadar güzel hoş bir ortam olurdu ki , hepiniz özlüyorsunuz biliyorum ilk zamanları itemin ne olduğunu bilmediğiniz zamanları, recep dayanın nerde olduğunu bilmediğinz zamanları, şimdi insanlar o kadar bencil olmuşlar ki Oyun için dinini katan Allahını katan kitabını katan anasını bacısını katan insanlarla dolmuş , ben anlam veremiyorum böyle olaylara sonu olmayan bu sanal alemin en iyi olsan en zengini olsan seni Gm yapsalar nolcak hep beraber çabalarınla kazanamadıktan sonra birşey yapamıyorsan ne anlamı var , İKVdeki en büyük yanlış ise tamamıyla grup bölgeleri , her türlü olaydan zarar , zaman kaybı oluyor insanın tanıdğı olmaya biliyor giremiyor , oyuncular üstlerini diziyorlar hepsi aynı güçte oluyorlar hiç kendilerine göre özel birşey ayarlamak kalmadı kendisine göre özel item dizmek kalmadı oyun basitleşti ve saçmalaştı bi bakımdan ASLAHA oyuna yeni başlayan biri yükselemez bu oyunda ikv gibi bir oyunda para yatırsa dahi yapamaz oyunda olan belirli kişiler zaten hep çevresiyle giriyorlar 1 haftata bir çarı 49 yapıp üstünü dizen insan çok gördüm eskisi gibi değil yani herşey ... Oyunun tadı vardı tuzu vardı yine bir ramazan geliyor ah o eski ramazanlarda ikvde neler yapmazdık güzel element item düşürmek için bir kaç oyundan arkdaş giderdik adaya , bazı duygular var zaten anlatılmaz cinsten o zamanları yaşayanlar bilir :) BETAdan kalma insanlar o karakter isimleri zaten ön planda onların ne kadar güzel kılıyordu şimdi öyle bişey kalmadı , evet oyun belkide son zamanlarını yaşıyor belkide ikv yeni şunu bunu getirsinler diye düşünceler kuruyorsunuz , İKV hiç bir şeye benzemenz yönetim bunu görürmü okur mu bilemem insanlar için bir şey yapmışşnz emeklerini harcıyorlar paralarını yatırıyorlar ONLARADA BUNLARA KARŞILIK ALMALARI GEREKTĞİ ZEVKİ VERİN , ESKİSİ GİBİ OLMAZSI İMKANSIZ ZATEN AMA ŞU OYUNU BİREYSELE ÇEVİRME ZAMANI GELDİ .. GEÇTİ.. BİTİYOR . HEPİNİZE KUCAK DOLU SEVGİLERİMİ SUNUYORUM OKUYAN OKUMUYON TÜM KARDEŞLERİME ABİLERİME ABLLARIMA ELLERİNDE GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM. BELKİ BİRAZDA OLSA İÇİNİZ KIPIR KIPIR EDER EHEHE ÇOK KONUŞMSM YAV :))
Kullanıcı avatarı
SR7GEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: İKV İLE İLGİLİ DUYMAK İSTEDİKLERİNİZ

Mesaj gönderen SR7GEN »

İyi hoş da oyun zaten çoktan bireysele dönmüş durumda :) Ayrıca kim olduğumu söylemicem tanıtmıcam diye belirmişsin ama sunucun ve loncan belli :twisted:
Sergen YENİCE
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

Merhaba, bende eski oyuncuyum gerçekten oyunun eski günlerini arayanlardan birisiyim. Hani normal bölgelerden item düşürmek satmak reçetesi ile üretim yapmak o dönemler çok başkaydı. Kim çıkardı kimin inadıydı bilmiyorum bir grup bölgeleri inadı aldı başını gidiyor. Evet daha önceki konularda ikv ye yeni başlayan oyuncular tutunamayıp bırakıyorlar farkındayım. Son zamanlarda eski oyuncularında bırakması ile yeni oyuncular tutunamaz oldular. Rehber diye bir saçmalığa el atan yönetim, belkide oyunun son güncel durumunu gidişatını gördüklerinden ve yeni başlamış oyuncuların yolunu düzeltmek amacı ile kurulmuş bir ekipti. Sahi bir şey soracak oyuncular için rehberler nerede son zamanlarda görünmüyorlar... Yanlış anlaşılmasın Rehbere birşeyler soracağımdan değil yeni oyunculara önem verilmesi gerektiğini vurgulayan eski oyunculardan birisiyim yeri geliyor yeni oyunculara vaktim oldukça zaman zaman yardım bile ediyorum. Rehberler bana sorsun ben cevaplarım onlara çünkü öyle rehberler var ki bilgisizce Rehber olmuşlar. Mesele aslen şudur bu grup bölgeleri inadı bitirilmeli 11-12-13-14 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşecek GameX oyun fuarında gelmesi beklenen güncelleme paketi ile bu oyunun artık Yeraltı bölgesi gibi,Meteor gibi, bağımsız bir seviye bölgesi ile yenilenmesi esasıdır. Gerçekten sıktı 49 Seviyesi artık gerçekten sıktı. Birde yeni başlamış oyuncular için tabiri caiz ise, acilen bir İttihat ve Terakki Cemiyeti kurulmalı. Bu ne diyeceksiniz Birlik ve İlerleme anlamına gelen bu Osmanlı cümlesini bilenler vardır. Bu sadece bir tavsiye ismini cismini ne yaparsınız bilemem fakat bir Kıyamet Takımı gibi sunuculara böyle takımlar kurulmalı ve görevi olanlar için yeni başlamışlar için görev konusunda oyun hakkında bilgiler verilmeli ve görevlerinde yardımcı olunmalı. Aksi takdirde takriben 3 ay bir süre kalan GameX fuarında tanıtmanız beklenilen bölge hayal kırıklığı olur ve saçma sapan oyalama bölgesi olur ise açık ve net söylemem gerekecek ki artık İKV havluyu atmış Elveda Rumeli demiş olursunuz. Hatta ve hatta bu oyun fuardan önce Yeraltı Bölgesinde örnek olduğu gibi bir tanıtım filmi veya her hangi bir duyuru oyuncuları heyecanlandıracağını hatırlatmak isterim. Gerçi oyunda heyecan kalmadı ya neyse... :mrgreen:
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

karanlikprens yazdı: Sahi bir şey soracak oyuncular için rehberler nerede son zamanlarda görünmüyorlar... Yanlış anlaşılmasın Rehbere birşeyler soracağımdan değil yeni oyunculara önem verilmesi gerektiğini vurgulayan eski oyunculardan birisiyim yeri geliyor yeni oyunculara vaktim oldukça zaman zaman yardım bile ediyorum. Rehberler bana sorsun ben cevaplarım onlara çünkü öyle rehberler var ki bilgisizce Rehber olmuşlar. :mrgreen:
Oyuna AR-GE Getirdiler Tutmadı
Oyuna Rehber Ekibi Getirdiler ellerine yüzlerine bulaştı kaldırdılar
Oyuna GM-A ekibi Getirilmiş Ben bu şahısları Görmedim şahsen hala arıyorum Oda yok ortalarda.

Oyunda 1 Tane GM veya Dev Gösterin 2009 dan bu yana veya 2010 dan bu yana CaptainATX ve Nerull var diğerleri nerede Gönüllü Çalışıyoruz diyenler olacaktır Eyvallah Peki Paralı çalışanlar nerde ? Bu insanlar neden işlerini bıraktılar kaçtılar veya Bıraktırıldılar kovuldular ? bu oyunu zamanında İLK TÜRK YAPIMI Oyun Sloganlarıyla açanlar Şimdi Ne olduda oyunu Batırma, Kapatma Çabası içine Girdiler Hala anlamadım. Bence Herkes işini Yapmıyor Bazıları oturduğu yerden para geleceğini Sanıyor ama Yanılıyor....
Birde DEV Nerull'un bi Açıklamasını izledim Fuarda demişki Oyuna Şuan Günlük 15 bin kişi giriyor diye bunların Kp olayından haberleri yok sanırım :D Yarısından fazlasını Star Yapıyor o rakamın zaten YÖNETİM ....
Bilmem Anlata bildimmi.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROF »

parça parça okudum uzun uzadıya bakmadım mesajlara.

GM ABURA dan sonra oyun item ve dükkan anlamında gelişip gelirini arttırdıysa bile oyuncu memnuniyeti, mutluluğu ve sayısı gibi konularda gerilemiştir.

şu sıralarda da 700bin oyuncu yalanı devam ediyor mu bilmiyorum da benim 30 40 tane üyeliğimi ve 100küsür tane oyun karakterimi o sayıdan düşsünler :)

12tlye plus alıp karakter puanlarını kendimiz dağıtarak farklı kombinasyonlar yapabileceğimiz karakterler ve alman efsunun 10bin 11bin kritik vurma zevki olmadığı sürece bu oyun bir hiç :) dükkandaki saçmalıklar da cabası
bir varmış bir yokmuşum

“Genel Sohbet” sayfasına dön