şifa sınıfında Hedef Saptırma (III) yazmış ortak bana sormadan,, istişare yaptık ve başka tılsım almak istiyoruz tılsımlar daha verilmedi forumu 2.kez yolladım o tılsımın yerine istediğim tılsımı yazıp yolladım yardımcı olursanız sevinirim :S
YANLIŞLIK...Ödül Dağıtımı..
- Occeseons10
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: PERSPEKTİF
YANLIŞLIK...Ödül Dağıtımı..
sancak sunucusunda 2 sınıfta şampiyon oldum büyücü sınıfında doğru tılsımı yazdık fakat
şifa sınıfında Hedef Saptırma (III) yazmış ortak bana sormadan,, istişare yaptık ve başka tılsım almak istiyoruz tılsımlar daha verilmedi forumu 2.kez yolladım o tılsımın yerine istediğim tılsımı yazıp yolladım yardımcı olursanız sevinirim :S
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YANLIŞLIK...Ödül Dağıtımı..
Umarım yazını dikkate alırlar fakat uyarmışlar tılsım değişiklik talebinde bulunmayınız diye 
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- Occeseons10
- İri Fare Avcısı
tılsımlar daha dağıtılmadan müdahale edim olaya dedim yapıcakları tek şey diğer gönderdiğim forumu dikkate alcaklaryaLnizadam66 yazdı:Umarım yazını dikkate alırlar fakat uyarmışlar tılsım değişiklik talebinde bulunmayınız diye
- Occeseons10
- İri Fare Avcısı
nasip kısmet