Sunucu Durumu
Sunucu Durumu
Merhaba arkadaşlar,ben sunucu değişimi planlıyorum da Beyaz Köşk sunucusunu düşünüyorum.Sunucuda Sığınak Migrat Çemberlitaş yapılıyor mu hangi klandan daha çok giden oluyor ortalama oyuncu sayısı fazla mı beni bir aydınlatırsanız sevinirim.Şimdiden saolun
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Sunucu Durumu
Grup bölgeleri yoğun bir şekilde yapılıyor .Acehood yazdı:Merhaba arkadaşlar,ben sunucu değişimi planlıyorum da Beyaz Köşk sunucusunu düşünüyorum.Sunucuda Sığınak Migrat Çemberlitaş yapılıyor mu hangi klandan daha çok giden oluyor ortalama oyuncu sayısı fazla mı beni bir aydınlatırsanız sevinirim.Şimdiden saolun
Lodos klanı daha fazla item dizmek için kullanılan bir klan itemini dizen arz'a dönüyor.
Oyuncu sayısı fazla.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Arkadaşa katılıyorum. Ek olarak tanıdığın yoksa her sunucuda olduğu gibi başlarda zorlanacaksın. Özellikle çemberlitaş bölgesi için.mobilsorun yazdı: Grup bölgeleri yoğun bir şekilde yapılıyor .
Lodos klanı daha fazla item dizmek için kullanılan bir klan itemini dizen arz'a dönüyor.
Oyuncu sayısı fazla.
Amacım düzgün arkadaşlar edinip önce sığınak ve migrata girmek çünkü bu oyun itemden ziyade dostluk için oynanmalı eğer sığınak ve migrat yapan gruplar varsa her an gelebilirim yani 
- ridvan4706
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: The King RDM
lodos olursan sürekli bolgelere gidebilirsin tabi kenan için y2 cemberlitaş için meteorit1 şartiyla 
- SurvivorIKV
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Ya beyaz köşk ya kuklacıyı düşünüyorum,ikiside kalabalık sunucular
- SurvivorIKV
- Sahaf Yardımcısı
- FearFactorIKV
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sancağa gel kopalım keke :twisted:Acehood yazdı:Ya beyaz köşk ya kuklacıyı düşünüyorum,ikiside kalabalık sunucular
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Hoşgeldin şimdiden. Yardımcı olmaya çalışırız sana.