Bekleyiş

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LEJYON
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Bekleyiş

Mesaj gönderen LEJYON »

oyunu beta döneminden bu yana oynuyorum ve çoook uzun zamandır yeni lwl gelmesini bekliyorum onca yılda bu işi başaramadıysanız bu işin başından ayrılmanız lazım samimi söylüyorum bana bu görev vermiş olunsa yazardım kaybediceginizi kaybettiniz zaten oyunu oynayan player sayısı bir elin parmaklarını geçmez en azından elde kalanların değerinin bilin 7 senenin de mi hatırı yok ..?

Lejyon Oktay ATEŞ
Kullanıcı avatarı
dogukanarduc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Bekleyiş

Mesaj gönderen dogukanarduc »

Bende mesajlar attım ama bana dönülen mesaj : Bizde sizin kadar biliyoruz . Bekleyip göreceğiz''
Kullanıcı avatarı
Rude
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rude »

Oyunun 39 level olduğu dönemde ki beleyişle bu bekleyişi kıyaslıyorum da birşeyler eksik o dönem de savaşçı bir çara sahiptim ve yaptığım şey maden satışımı durdurmak olmuştu. Element bir sete zaten sahiptim ve her ihtimale karşı birde maksimum hasar setim bulunsun deyip maksimum hasar seti tamamlamak için didiniyordum. Bir heyecan,bir ümit vardı. Şu an ki bekleyiş biraz da tedirginlik dolu, düşünmeden edemiyorum acaba bu kez bizden para kazanmak için nasıl bir yenilik getirecekler diye. Umarım beklediğimize değer, oyunumuz daha çok oyuncu kaybetmez.
Bizler ki zamanında büyücünün zırhı aklıdır diyenleriz. Sizler kalkmış şimdi bize artık sizinde zırhınız var diyorsunuz. Siz zırhınıza güvenirken biz zekamızı geliştirdik,şimdi siz düşünün!
Rude
Kullanıcı avatarı
SurvivorIKV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen SurvivorIKV »

Okumadım ama haklısın kardeş.
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön