Gözleriniz kamaşmış halde biri tarafından sürükleniyorsunuz. Gözleriniz ışıktan parlamış. Rüzgarı hissediyorsunuz ama soğuk. Çok çok uzaklardan bir denizin sesini işitir gibi oldunuz. Bir ara gözlerinizi araladınız ve ahşaptan bir direk gördünüz, üzerinde kan vardı. Zincirlerle bağlanmış bir pala üzeri kanlı hemen direğin dibinde duruyordu. Kafanızı kaldırmak isterken uyandığınız anlaşıldı.
- Selami? Selami?
Dediğini duydunuz birinin. İnsan değildi. Sonradan nükseden varlıklardan biriydi. Kaçırıldığınızı düşünmeye başladınız. Oysa teşkilat için çok önemli bir görev üzerindeydiniz. Sürüklenirken canınız acımıyordu. Zemin sıcak ve yumuşaktı. Hisleriniz körelmemişti. Deniz yaklaşmıştı. yosun kokusunu duyabiliyordunuz. En son bir ateşin sıcaklığını hissettiniz. HEr taraftan aynı anda. Doğanın seslerinden başka bir ses yoktu. Kafanızda yeni bir darbe aldınız. Sonra bacağınıza bir kesik. Uyuştuğunuzu hissettiniz. Bir bıcak darbesi ile uyuşmuştunuz. Ama sizi KİM kaçırmıştı ki?
İKV Hikaye Oyunu (Oyunu ne kadar bildiğinizi görelim)
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İKV Hikaye Oyunu (Oyunu ne kadar bildiğinizi görelim)
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Re: İKV Hikaye Oyunu (Oyunu ne kadar bildiğinizi görelim)
Yaralı meran olabilir miRzakeskinn yazdı:Gözleriniz kamaşmış halde biri tarafından sürükleniyorsunuz. Gözleriniz ışıktan parlamış. Rüzgarı hissediyorsunuz ama soğuk. Çok çok uzaklardan bir denizin sesini işitir gibi oldunuz. Bir ara gözlerinizi araladınız ve ahşaptan bir direk gördünüz, üzerinde kan vardı. Zincirlerle bağlanmış bir pala üzeri kanlı hemen direğin dibinde duruyordu. Kafanızı kaldırmak isterken uyandığınız anlaşıldı.
- Selami? Selami?
Dediğini duydunuz birinin. İnsan değildi. Sonradan nükseden varlıklardan biriydi. Kaçırıldığınızı düşünmeye başladınız. Oysa teşkilat için çok önemli bir görev üzerindeydiniz. Sürüklenirken canınız acımıyordu. Zemin sıcak ve yumuşaktı. Hisleriniz körelmemişti. Deniz yaklaşmıştı. yosun kokusunu duyabiliyordunuz. En son bir ateşin sıcaklığını hissettiniz. HEr taraftan aynı anda. Doğanın seslerinden başka bir ses yoktu. Kafanızda yeni bir darbe aldınız. Sonra bacağınıza bir kesik. Uyuştuğunuzu hissettiniz. Bir bıcak darbesi ile uyuşmuştunuz. Ama sizi KİM kaçırmıştı ki?
Fareadam diyorum.
Referans:
http://istanbuloyun.com/Stories.aspx
Umarım eski konuların kadar sürükleriyici ve güzel olur Rzakeskinn.
Referans:
Gürzünü kavramak için kolunu kaldıramadığını farketti. Kurşun sağ omzuna gömülüp kaslarını parçalamıştı ve belki de iki dakika içinde ölümünü getirecek olan zehrini yayıyordu.
Bkz. Hançer Diş ve Çatal KuyrukBir yandan adamın sırtına sapladığı hançerini tutarken bir yandan da avının şah damarını keskin dişleriyle parçalayan arkasındaki ikinci fareadamı hiç göremedi.
http://istanbuloyun.com/Stories.aspx
Umarım eski konuların kadar sürükleriyici ve güzel olur Rzakeskinn.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
Eskilerden birini görmek güzel Rescuer. Cevabın doğru. Acaba devamında ne olmuş bakalım.
Gözlerinizi araladınız. Ne zamandır baygın olduğunuzu kestiremiyordunuz. Hemen karşınızda size dikilmiş iki çift göz vardı. Fare adamların lideri olduğunu düşündünüz. Size selamiyi sormuştu. Onu aramak için adaya daha önce gelip bu yaratıklarla savaşmışmıştınız her kıyamet neferi gibi. Savaşarak tam 49 kıyamet senesi geçirmiştiniz ve tecrübeli bir askerdiniz. Karşınızda duran gözler öfkeyle sizi tekmeleyerek ahşap odayı terk etti. Ellerinizin çelikle bağlanmıştı. Sizin gibi tecrübeli bir büyücü icin sorun olmaması gerekiyordu. Bu yaratıklar dönene kadar ÜÇ yetenek kullanarak bu zincirlerden kurtulmanın yolunu bulmalıydınız ama nasıl??
Gözlerinizi araladınız. Ne zamandır baygın olduğunuzu kestiremiyordunuz. Hemen karşınızda size dikilmiş iki çift göz vardı. Fare adamların lideri olduğunu düşündünüz. Size selamiyi sormuştu. Onu aramak için adaya daha önce gelip bu yaratıklarla savaşmışmıştınız her kıyamet neferi gibi. Savaşarak tam 49 kıyamet senesi geçirmiştiniz ve tecrübeli bir askerdiniz. Karşınızda duran gözler öfkeyle sizi tekmeleyerek ahşap odayı terk etti. Ellerinizin çelikle bağlanmıştı. Sizin gibi tecrübeli bir büyücü icin sorun olmaması gerekiyordu. Bu yaratıklar dönene kadar ÜÇ yetenek kullanarak bu zincirlerden kurtulmanın yolunu bulmalıydınız ama nasıl??
Biraz zor oldu sanırım. :? Bir ipucu fena olmazdı...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
Aslında zor değil. Sadece çeliği kırmanın yolunu bilip büyücü yetenekleri ile eşlemek lazım 
- Vatanxdeli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Kırma + buz + elektrik 
Vatanxdeli
KinGWiZZaRD
lılxAFRODITxlıl
Vatanxhemşire
KinGWiZZaRD
lılxAFRODITxlıl
Vatanxhemşire
Hayır bana kalırsa kırma+buz+meteroit olmalı elektriğin orda çok bir işe yaramayacağını düşünüyorum 
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: R U S
Direnç Kırma Yeteneği ' BUZ , ELEKTRIK VE , ATEŞ ÇEMBERİ ' yeteneklerınden ibarettir. Meteorit kullanıcaksak konsantrasyona vermemız daha sağlıklı olacaktır.Silver0 yazdı:Hayır bana kalırsa kırma+buz+meteroit olmalı elektriğin orda çok bir işe yaramayacağını düşünüyorum
Mustafa Kemal ATATÜRK
Açıkçası kırma yeteneğini kullanmamın nedeni o an aklıma başka herhangi bir yeteneğin gelmemesiydi .
Dediginiz gibi konsantrasyon yeteneğide iş görür elbet .