Karakterim bugta kaldı
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Karakterim bugta kaldı
Sabah saate gitmek için ocaklara inerken oyun hatası aldım sonra tekrar girmeye çalıştım tank karakterime ama girmedi tekrar tekrar denedim olmadı oyunu kaldırdım tekrar kurdum yine olmadı desteğe mesaj attım cevap yok ... farklı bir karakterimle hole girdim pc den kaynaklı bir sorun mu var diye hola bıraktım karakterimi işte çıkış yapıp tekrar girdim sorunsuz girdi ama hala tank karakterim açılmıyor yardımcı olabilcek var mı ? :evil: :evil: :evil:
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

Re: Karakterim bugta kaldı
şifacımada aynı şey oldu
sorun şöyle gelişiyr ocaklara doğru inerken öldüm yeniden canlana tıkladım oyun hatası verip attı oyundan ve şimdi şifacımada giremiyorum :evil: ben bu yapcakları oyunun ya
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
kabadayı moduna geçip oyundan çıkmayı dene bu şekilde başlangıçtan çıkacaksın düzelmesi gerekSweetJustice yazdı:Sabah saate gitmek için ocaklara inerken oyun hatası aldım sonra tekrar girmeye çalıştım tank karakterime ama girmedi tekrar tekrar denedim olmadı oyunu kaldırdım tekrar kurdum yine olmadı desteğe mesaj attım cevap yok ... farklı bir karakterimle hole girdim pc den kaynaklı bir sorun mu var diye hola bıraktım karakterimi işte çıkış yapıp tekrar girdim sorunsuz girdi ama hala tank karakterim açılmıyor yardımcı olabilcek var mı ? :evil: :evil: :evil:
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

oyun açılmıyor ki kabadayı moduna geçiyim yükleniyor sayfasında kalıyor 2.5 kere doluyor sonra duruyor yükleme kasadan hata sesi geliyor oyun hatası diyor ve atıyor oyun ama şunu farkettim büyücü çarımla ocağa kadar gittim ocağa yaklaştığımda böyle lag varmış gibi kasma oldu tam 5-6 adım kala aynı hatayı verdi ve oyundan attı büyücümede girilmiyor artık :evil: :evil:
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Seyr-i Beka
Not: Holde modda ölürsen ocakta doğmuyorsun.
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Selamun aleyküm;
Büyük Hol bölgesi çok fazla grafik detayı barındırdığı için sürekli oyundan düşmeler, donmalar vesaire oluyor. Bahsettiğiniz sorunu bende Büyük Hol'ün yoğun olduğu zamanlarda sistemi düşük bir bilgisayarda denediğimde almıştım. Bilgisayar sisteminiz düşük veya İnternet bağlantınız zayıf ise kaç defa girmeyi denerseniz deneyin hata alacaksınızdır. Önerebileceğim en iyi çözüm, Büyük Hol'ün tenha olduğu vakitlerde daha iyi sisteme ve internet bağlantısına sahip bir bilgisayardan karakterinize giriş yapmayı denemeniz olacaktır. Zira ben böyle çözmüştüm.
Sevgilerimle.
Büyük Hol bölgesi çok fazla grafik detayı barındırdığı için sürekli oyundan düşmeler, donmalar vesaire oluyor. Bahsettiğiniz sorunu bende Büyük Hol'ün yoğun olduğu zamanlarda sistemi düşük bir bilgisayarda denediğimde almıştım. Bilgisayar sisteminiz düşük veya İnternet bağlantınız zayıf ise kaç defa girmeyi denerseniz deneyin hata alacaksınızdır. Önerebileceğim en iyi çözüm, Büyük Hol'ün tenha olduğu vakitlerde daha iyi sisteme ve internet bağlantısına sahip bir bilgisayardan karakterinize giriş yapmayı denemeniz olacaktır. Zira ben böyle çözmüştüm.

- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

Sistemimle hiç bir alakası yok i5 işlemci hd6xxx serisi ekran kartım ve 8 gb rame sahip bilgisayarım aorun oyun dosyalarındaydı ccleanerla oyunu kaldırdım ve regedit yapıp bütün pc deki sobee dosyalarını kaldırdım ama işe yaramadı bende format attım bi temizinden driverkarı yüklemekuğraştırdı ama sorun çözüldü
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

Denemekte fayda var pc deki çerezleri temizlemeyi dene veya netin yavaş olabilir bunlar oyundan düşme sebebi bir de başka pc de veya misafir oturumda açmayı dene belki faydası olur. Bende hep oyundan düşüyordum pc de misafir oturum açtım hiç bir sorun kalmadıSweetJustice yazdı:oyun açılmıyor ki kabadayı moduna geçiyim yükleniyor sayfasında kalıyor 2.5 kere doluyor sonra duruyor yükleme kasadan hata sesi geliyor oyun hatası diyor ve atıyor oyun ama şunu farkettim büyücü çarımla ocağa kadar gittim ocağa yaklaştığımda böyle lag varmış gibi kasma oldu tam 5-6 adım kala aynı hatayı verdi ve oyundan attı büyücümede girilmiyor artık :evil: :evil:
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

Yerine göre değişiyor ya ocakta yada girişte doğarsın şimdi aksini idda edersen oyunu bırak evlatVBMaSTeR yazdı:Not: Holde modda ölürsen ocakta doğmuyorsun.