Yeni Bir Başlangıç !

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
furkansoylemez23
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Yeni Bir Başlangıç !

Mesaj gönderen furkansoylemez23 »

Öncelikle Allahın(C.C) Selamını Vererek Yazıma Başlamak İstiyorum Tüm Sunucudaki Arkadaşlar S.Aleyküm.

Şu Ana Kadar Gerek Yokedicixfurkan Gerek Diğer Hesaplarımla 4 senedir Bu Oyunu Oynamış Bulunmaktayım Mlsf Bir Kaç Arkadaş Yüzünden Yokedicixfurkan Ve Diğer Hesaplarım Çalınmış olup Oyuna Sıfırdan Başlamak Zorunda Kaldım Bu Sebebten Dolayı Artık OĞLUMBAKGİTT Karakteri Benimdir Karakterin Eski sahibiyle Anlaşmış Olduğumuzdan Çarı Bugün itibariyle Benim Hesabıma Geçmiştir.Karakterin Önceki Alışverişleri ve Yaptığı Konuşmalardan Ben Sorumlu Deilim. :idea:

Burdan NetWoRKer Kardeşimede Sesleniyorum Çarın Yeni Sahibi Benim Zaten Dün Konuştuk Senle En Yakın Zamanda İsmi Değişecektir Zaten Umarım Senin Sorununda Bir An Önce Çözülür Ama Ben güvendim Ve Karakterim Bugü İtibariyle Elimdedir.

Konuyu Okuyan tüm Arkadaşlara Burdan Teşekkürlerimi Sunarım.
Herkese Kolay Gelsin ! :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Tam1Vaka
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Re: Yeni Bir Başlangıç !

Mesaj gönderen Tam1Vaka »

Aleyküm Selam konuyu okudum ama en batan bişey söylemek istiyom sen karekteri yeni almış olabilirsin ama ben bu karekterin daha önce bulunmuş olduğu hiç bir olaydan mesul değilim diyemessin sen desen bile bir kalkıp olayla hicbir alakan olmamasına rahmen sana günlerce bölge klandan söver hırsız diye yazarlarken senin nekadar hiç birşey yapmadan kayıtsız kalcanı yada yapcak olsan ne yapcanı çok merak ettim doğrusu
Resim
Acur istiyon mu?
Kullanıcı avatarı
Tam1Vaka
İskele Babası
İskele Babası

he bu arada madem aldın başladın hayırlı olsun ozaman
Resim
Acur istiyon mu?
Kullanıcı avatarı
furkansoylemez23
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen furkansoylemez23 »

TamVaka Kardeşim Konuyu Dikkatli Okuduysan Zaten İsmini Değiştirecem Dedim Karakterin Şİmdi Şöyle Bi Durum Var Eminim Eski Sahibi Güvenilir İnsan Bişey Yapmamışdır Ama Dün Karakteri Aktardıktan Sonra Üzücü Bi Olayla Karşılaştım Zaten Karakterin İsmi Değişecek Ve Çarın Eski Sahibinin Yaptıkları Beni İlgilendirmiyo Kardeşim Şu an Çalınan Karakterlerim Gülümser Yokedicixfurkan Falan Devamlı Hırsızlık Yapıyo Milllet Biliyo Benim Olmadığımı Çünkü Benim O adamla Bi alakam yok 4 yıllık Emeğimi 1 gecede Götürdü Olsun Ben Genede Helal Ediyorum.
Bu arada Konuyu okuyup Yorum Attığın İçin Teşekkür Ederim Kardeşim :P
Kullanıcı avatarı
Tam1Vaka
İskele Babası
İskele Babası

furkan kardeş konuyu okudum merak etme ben ne seni tanırım nede karekterin eski sahibimi benimkisi sadece bir uyarı ikaz artık sen nasıl algılarsan isim değişme muhabbetine gelince o aynı sunucuda olduğun sürece ne seni nede başka birini saklamaz aklamaz yani anlatmaya çalıştım inş yoktur eğer varsa eski sahibin bir kusuru sen isim bile değişsen millet seni bulur seni tanır sana ekşir ;)
Resim
Acur istiyon mu?

“Genel Sohbet” sayfasına dön