GM LERİN DİKKATİNE. !
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Ay Işığında Sontango
GM LERİN DİKKATİNE. !
Bu İkv Destek ekibi gerçekten çok adaletsiz bir şikayet biçimi yapıyor. Adamı kesiyorum diye ana avrat sövüyor. Şikayet ediyorum ertesi gün adam bölge klandan rahatça konuşuyor ama Oyun için küfür etme karaktersiz ... Lafıma 7 gün susturma cezası geliyor. ! 
Re: GM LERİN DİKKATİNE. !
Merhaba,
Aldığınız cezayı yersiz buluyorsanız Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Ceza İtiraz" olarak seçerek ilgili destek birimine itirazda bulunabilirsiniz.
İyi forumlar.
Aldığınız cezayı yersiz buluyorsanız Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Ceza İtiraz" olarak seçerek ilgili destek birimine itirazda bulunabilirsiniz.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
IIMaGeReKvARII yazdı:Bu İkv Destek ekibi gerçekten çok adaletsiz bir şikayet biçimi yapıyor. Adamı kesiyorum diye ana avrat sövüyor. Şikayet ediyorum ertesi gün adam bölge klandan rahatça konuşuyor ama Oyun için küfür etme karaktersiz ... Lafıma 7 gün susturma cezası geliyor. !
[/b]ARACHNE yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
Vay arkadaş birde derlerki oyun yönetimi GM ler Form Mod haklının her zaman yanındadır diye
- FearFactorIKV
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
FearFactorIKV yazdı:Adam diyo Çanakkale boğazı..Hey Allah'ım
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV