GM LERİN DİKKATİNE. !

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
IIMaGeReKvARII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Ay Işığında Sontango

GM LERİN DİKKATİNE. !

Mesaj gönderen IIMaGeReKvARII »

Bu İkv Destek ekibi gerçekten çok adaletsiz bir şikayet biçimi yapıyor. Adamı kesiyorum diye ana avrat sövüyor. Şikayet ediyorum ertesi gün adam bölge klandan rahatça konuşuyor ama Oyun için küfür etme karaktersiz ... Lafıma 7 gün susturma cezası geliyor. ! :x
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: GM LERİN DİKKATİNE. !

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

Aldığınız cezayı yersiz buluyorsanız Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Ceza İtiraz" olarak seçerek ilgili destek birimine itirazda bulunabilirsiniz.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Tam1Vaka
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Tam1Vaka »

IIMaGeReKvARII yazdı:Bu İkv Destek ekibi gerçekten çok adaletsiz bir şikayet biçimi yapıyor. Adamı kesiyorum diye ana avrat sövüyor. Şikayet ediyorum ertesi gün adam bölge klandan rahatça konuşuyor ama Oyun için küfür etme karaktersiz ... Lafıma 7 gün susturma cezası geliyor. ! :x

ARACHNE yazdı:Merhaba,

Aldığınız cezayı yersiz buluyorsanız Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Ceza İtiraz" olarak seçerek ilgili destek birimine itirazda bulunabilirsiniz.

İyi forumlar.
[/b]

Vay arkadaş birde derlerki oyun yönetimi GM ler Form Mod haklının her zaman yanındadır diye :D az kalsın bende inanacaktım buna IIMaGeReKvARII karekterinde oynayan arkadaşımız diyorki oyunda oyun içerisinde kestiğim birisi bana ana avrat küfredince kendisini şikayetle bildirmeme rağmen bişey yok küfür eden karekteri ertesi gün oyunda gören arkadaşın oyunda küfür etme yazısına 7 gün susturma cezası almasını olayı forma konu olarak açıncada Forum Mod aldığı yanıtı görünca dayanamadım Aldığınız cezayı yersiz buluyorsanız :D desteğe bir mail atın biz o susu 14-15-20 artık Allah ne verdiyse düzeltelim geri yollayalım diyor :D yav arkadaş gm ler forum mod lar yöneticer siz ne içiyonuz ne kullanıyoz size güzel kafa yapıyor anlaşılan bizede söyleyin bizde ondan alalım :D ya sizin uykunuz gelmiş bence siz gidin yatın bi dinlenin öyle sağlam kafayla gelin bakın milletin sorunlarına öyle baştan savma iş yapmayın haklıyı haksızı ayırt edin artık öyle millete aştan savma uyduruk cvp vermeyin Aldığınız cezayı yersiz buluyorsanız nedemek ya adam haksızlıktan bahsediyor :D
Resim
Acur istiyon mu?
Kullanıcı avatarı
FearFactorIKV
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen FearFactorIKV »

Adam diyo Çanakkale boğazı.. :D Hey Allah'ım
Resim
Acur var yen mi?