Oyuna giriş..
Oyuna giriş..
Bilindiği üzere bazı arkadaşlar belirli programlarla oyuna 7/24 otomatik giriş yapabiliyor ne milyonlarca kp ler kasılıyor o şekilde işte o programı öğrenmek istiyorum yasak değilse ve yasak ise kişilerin teşhis edilmesini istiyorum aksi halde haksızlık gibi bir durum var.
VascoDaGama
TonyPARKER
MONACO
TONYxMONTANA
YUSUF
TonyPARKER
MONACO
TONYxMONTANA
YUSUF
Re: Oyuna giriş..
herkeste olduğu gibi yetkililerde de vardır mutlaka çar.onlarda bu işten kazanç sağlıyodurlar ki böyle bir durum sağlamıyorlar.alayı emek hırsızı
Kim demiş avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
Eyüp TOPAL
Oyun içi makro programı kullandığı gözlemlenen oyunculara kati surette cezalar uygulanmaktadır. Bu tür programlar aracılığı ile haksız kazanç elde ettiğini düşündüğünüz oyuncuları Oyuncu Hata Kullanımı formundan bildirebilirsiniz.
Bilginize.
Bilginize.
ENSIFERUM yazdı:Oyun içi makro programı kullandığı gözlemlenen oyunculara kati surette cezalar uygulanmaktadır. Bu tür programlar aracılığı ile haksız kazanç elde ettiğini düşündüğünüz oyuncuları Oyuncu Hata Kullanımı formundan bildirebilirsiniz.
Bilginize.
ANANIN #@!? #@!?. AMIAN ÇAKTIĞIM.
o programı kullanıp ve ya kendileri yazıp para kazanan yetkililer mutlaka var ki böyle bir uygulama yapmıyorlar.
Kim demiş avrupa insanı medeni?
Eyüp TOPAL
Forum halka açık bir alan olduğunu sanıyorum ve hakaret kullanmayıp gm leri yöneticileri eleştirenlerin yorumlarını kaldırılmasının forum kurallarına aykırı olduğunu düşünüyorum burada hakaret kullanan kimse yok yapılan çok ayıp açıkçası bir sürü yorum kaldırıldı şahsen göremedim yazdıklarını
VascoDaGama
TonyPARKER
MONACO
TONYxMONTANA
YUSUF
TonyPARKER
MONACO
TONYxMONTANA
YUSUF