Merhabalar ,
Google amca ile günlerdir çözüm arıyorum fakat bulamıyorum son çare belki şansım vardır da burada bulabilirim çözümü diye foruma taşıyorum.Sorunum şu arkadaşlar ekran kardım "ati amd radeon hd 6xxx" serisinin bir üyesi ekran kartım bir oyunu oynarken anlamadığım bir sorunla karşılaştı.Driver'ını silip güncel driveri yüklemeyi denedim fakat yükleme haritasına baktığımda ekran sürücüsü ve hdmi ses sürücüsü'nün yüklenmesinin başarısız olduğunu gördüm.Bilgisayarımda oyunlar çalışmıyor bu durumda ve ekran çözünülüğü düzeltilemeyen bir şekilde 800x600 olarak kaldı.Yandığını da sanmıyorum ekran kartının kolay yanabilecek bir kart değil kasamın soğutması büyük olduğu gibi ekran kartımın kendi soğutması da yeterince büyük.Ekranımda çıkan hata "AMD grafik sürücüsü kurulmadı veya AMD sürücüsü düzgün çalışmıyor.Lütfen AMD donanımınız için uygun AMD sürücüsünü kurun." driver olarak da amd'nin kendi sitesinden ekran kartıma uygun olan driveri yüklediğime eminim.Ne yapmam lazım? Bilgisi olan insanların yardımcı olmasını rica ederim.Yetkililerden de bilgisi olan arkadaş var ise lütfen esirgemesinler.
Saygılarımla
Ekran Kartımda Sorun Var!
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Ekran Kartımda Sorun Var!
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Re: Ekran Kartımda Sorun Var!
bir fikrim yok önceki ekran kart sürücü tam kaldırılmamış yada sürcüleri aktif olablir.
Bugun makarna yemedim kafam çalışmıyor.
Bugun makarna yemedim kafam çalışmıyor.
A R Z L O D O S