GM LÜTFEN YARDIMCI OLUN 2 YILDIR BEKLİYORUM

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
erenkilic
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

GM LÜTFEN YARDIMCI OLUN 2 YILDIR BEKLİYORUM

Mesaj gönderen erenkilic »

:cry: 2 YIL ÖNCE T-TNET TEN SOBEYE GEÇME ŞEYİ OLMUŞTU BENİM ÇARIMA NADİR HATALARDAN BİRİ OLDU SİLİNDİ. 48 LVLDİ HİÇ BİR İTEMİ VE PARASI YOKTU. OYUNU BIRAKICAKTIM HER ŞEYİMİ DAĞITTIM SONRA ÇARIMI T-TNETTEN SOBEYE GEÇİRDİM . VE ÇARIMIN SİLİNDİĞİNİ FARK ETTİM LÜTFEN YARIDIMCI OLUN HER ŞEYİ SÖYLEDİM HİÇ BİR İTEMİ VE PARASI YOKTU BELKİ 50BN VARDIR AMA ÖNEMİ YOK ÇARIMI GERİ VERİN YETER. NERDEN İNANALIM DERSENİZ PARASI İTEMİ YOKTU VERDİM DEDİM SADECE 48 LVLE TEKRAR UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM 48 LVL BOŞ ÇAR VERİN YETER. İSTERSENİZ ARAŞTIRIN ÇARIMIN ADI:Ereknkilic
!!!ÇARIMI GERİ İSTİYORUM!!!. :cry: :?:
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM TEŞEKKÜR EDERİM.
48 LVL Erenking (oyun hatası ile ttnetten sobeye geçerken silindi bunu bildirdim gereğinide bekliyorum)
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: R U S

Re: GM LÜTFEN YARDIMCI OLUN 2 YILDIR BEKLİYORUM

Mesaj gönderen Ttaymmm »

Burada hicbir gm sana yardim etmez. Forumun ana sayfasindan HIZLI DESTEK seceneğine girip ayni konunu orayada yazarsan en kisa zamanda yardim alabilirsin.
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: GM LÜTFEN YARDIMCI OLUN 2 YILDIR BEKLİYORUM

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Üyelik Sorunları" olarak seçerek sorununuzu ilgili destek birimine iletebilir, yardım talebinde bulunabilirsiniz. Forum üzerinden bu ve benzeri konulara destek verilememektedir.

İyi eğlenceler.

“Genel Sohbet” sayfasına dön