OYUNA YEN BAŞLİCAKLAR İÇERİ ..
Re: OYUNA YEN BAŞLİCAKLAR İÇERİ ..
Hoş bir konu tebrik ederim 
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- sero123
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: '-DOYLAİON-'
ALEYKÜM SELAM HOCAM SENİN GİBİ BİLGİLİ Bİ ADAMA ÖZENEREK BU İŞLERİ YAPIYORUM VE YAPMAKTANDA ZEVK ALIYORUM OYUNUMA DESTEĞİMİ HİÇ BİR ZAMAN EKSİK ETMİCEM .. iyi forumlar ..BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm,
Emeğinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş.
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
- sero123
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: '-DOYLAİON-'
Enchanter yazdı:Konuyu açma saatine baktım ve gerçekten x2 takdir ettim seni. Düşünüp emek vermişsin bize de ellerine sağlık demek düşer.![]()
Merhaba ;
Düşünceniz İçin Teşekkür Eder İyi Forumlar Dilerim ..
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Estağfirullah, zır cahilin tekiyim ben. Nefsimizi kabartma.sero123 yazdı:ALEYKÜM SELAM HOCAM SENİN GİBİ BİLGİLİ Bİ ADAMA ÖZENEREK BU İŞLERİ YAPIYORUM VE YAPMAKTANDA ZEVK ALIYORUM OYUNUMA DESTEĞİMİ HİÇ BİR ZAMAN EKSİK ETMİCEM .. iyi forumlar ..

- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
mal mal konuşma evlat ben hergün düzenli olarak oyundayım ben gerçeklerden bahsediyorum. Ama sen hala göremiyorsun yazıksero123 yazdı:Merhaba ;
Benim Burdaki Amacım Oyuna Yeni Başlicak Kişi Nerde Ne Oldugunu Nerde Ne Yapacağını Anlatmaktı ..
Fakat Siz ve Sizin Gibi Bazı Oyuncular Oyuncu Bile Denilemez Haftada 2 3 kez Oyuna Girenler Yüzünden Oyuna Bakmak ve Baslamak İsteyen Baslamamaktadır .. Konustuklarınıza Bakılırsa Elinizden Birşey Gelmediği İçin Oyunu Kötülüyorsunuz ..
İyi Forumlar ..
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
CertusCerva yazdı:Oyunu beğenmiyorsan bırak oynama. Forumda insanlarla dalga geçeceğine git "karşılığını alabilidiğin" bir oyun oynaybrdelisix yazdı:Yeni başlayacaklar mı buna çok güldüm ona kim yardım edecek sen miçt mi götürcen üzerini dizip sonra tılsım mı bastırcan hala gülüyorum
Eee sonra ne olacak bakacak ki oyun dandik bırakacak. Oyun sarmıyor artık kardeşim ne grv ne bölge oyunun amacı para oldu para yatır karşılığını alama isyan et zaten aynı kişiler oynuyor hep oyunu full çarlar ve tılsımlar oyuna başlayacak kişi zaten vazgeçer oyundan
neyse yeni başlayacak kişi bana pm atsın iki çift lafım olacak kendisine
Konu güzel olmuş emeğine sağlık.
oyuna harcadığım zamana vd paraya yazık neyse sen gibi yolunası tavuk çok nasıl olsa git şimdi harçlıklarını biriktir akçe al zengin et ttneti
Adamlara oyunu öğreteceğine öncelikle bir kullandığın dil olan Türkçe'yi öğren. "OYUNA YEN BAŞLİCAKLAR İÇERİ .." Başlayacaklar yazacak kadar aciz misin? ilk önce kendi eğitimini tamamla ondan sonra gel burada ders vermeye çalış.