Oyun içini etkinlik salonu ile karıştırmayın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
akrobat7555
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Oyun içini etkinlik salonu ile karıştırmayın

Mesaj gönderen akrobat7555 »

GM LERİN GÖREVE YARDIM ETTİGİNİ GÖRMEDİM AMA Bİ CARI HOLDE EMİNÖNÜNE ISINLADIGNA SAİT OLDUM AYRIYETEN BİR GM CAR LONCADA TILSIM SUNUCUSUNDAN GM A SİLAHCI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

VatanSeveriz yazdı:Benim bildiğim bu arkadaş bu işi yıl oldu yapıyor yeni mi böyle bir müdahele yapmak geldi aklınıza yanlış hatırlamıyorsam defalarca şikayette bulunulmuştu daha önce neyse geçte olsa adalet yerini bulmuş sende para gelen musluğun kesildi diye fazla ağlama bence kardeşim kazandın kazanacağını herkes biliyor yeter o kadar kazandığın para
Para gelen musluk tabiri de nedir yan cebime koy ayağımı cekiyon. Kp kesen car sende olablrisin herhangi bir kişide mor gözlük için kp almaya gelince parayı bastırıp almasını biliyon neden gidip savaşmıyon haksız kazanç sağlıyorsun.

Amaç kp degil makro kulanıyon ayagına yatıp ceza verme isteiği var yani bir sikayet felan yok birnin isteiği üzerine gelmiş kişinin adı bile oyunda olduna inanmıyorum biri gelip fotosunu cekmiş felanda yok adam 13 saatlik bir oyuncu sen vay kp alıyon ha diyip blok atıyor düşüyor seni incelyecegiz der işimize bakarız düşürmek ve blok atmada nedir onlarca gm gelip seni incelyecegiz dedilerde incele dedik kp almak suçmu dedik ama hiç biri düşürüp blok atmadı egelimin klansızken arza bronup kp kesen carlarına sahit olduk dandik dandik ezik carlarla sağda solda dolanırken birden arz ldoos olan halleirni gördük haksız ben cagırsam gelmezler şu var gel desem gelmezler gel kardeş allah aşkına gel surda bir hata var desem gelmezler kendimi bile sikayet ettim gelmediler neyin kafasını yasıyorsunuz.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Konuyu açışın haklı olabilir birşey diyemem ona ama uzatmayada gerek yok yeter bence
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
sensual
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen sensual »

Adamın demek istediğini anlamamışsınız belliki kp kasması sizi çok gücendirmiş özetle;

Beni bu sebepten blokladın ama hala açık devam ediyor kapatmadığın halde neden sadece tek cezai işlemi bana uyguluyorsun ya açığı kapat bloğa eyw diyelim yada adam akıllı işini düzgün yap kişiye göre ceza uygulama

Anlamak isteyen çoktan anlardı ama işinize gelmiyor demek ki ??
Kullanıcı avatarı
Eldritch
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Eldritch »

Selam,

İlk iletimde de bahsettiğim üzere sizin olayınız genel bir ileti atmama sebeptir. Geneli ilgilendirmektedir. Oyun içerisinde bizzat yaptığım uyarı;
Resmi, anlaşılır, sağlıklı bir iletişim için şikayet edilen, ceza alan kişinin bizlere ulaşması için yapılan uyarıdır.

Özel etkinlikler haricinde oyun gelişimi sırasında oyunculara görev,eşya vesaire konularda yardım yapılamamaktadır.
Oyuncu kendi çevresi ve oyun bilgisi ile ilerlemesi gerekmektedir.

Destek - İletişim kanalının resmi bir kanal olduğunu hatırlatır, iyi eğlenceler dilerim.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön