Merhaba Abilerim kardeşlerim
Büyücüm bundan 4 5 ay önce malesef ki çalınmış
Okul nedeni ile yazın kuruyorum pc yi 1 hafta önce mail e baktım aktarım hakkında bilgi gelmiş sonra hemen karektere girdim baktım hesap çalınmış şifam halen duruyor ama IIxKoMaKuRDaxII Adlı Büyücüm çalınmış.
Büyüme hiç para gitmediyse 400 lira gitmiştir m1 kıyamet leri filan baya vardı anlayacağınız.
Bu konu hakkında Destek ekibimize ulaştım ve Çarlarımın eski adları.Parlatılan ve üretilen silahlar.Akçeler vede epin kodları vs vs . bir sürü bilgi yi doldurup yolladım beni 2 3 gün salladılar ve bidaha aynı bilgileri doldurmamı istediler birdaha doldurdum ve bu seferde eksik bilgi verdiniz destek ekibi yardım edemiyor diye bir mesaj geldi.
Son Zamanlarda Bu olaylar çoğaldığı için adliyede bu davalar görülüyor ve sonuca bağlanılıyor Bu durum da Hem IKV ye hemde çarımı çalan Msn adresine dava açmayı düşünüyorum (Çünkü Ortada Ciddi bir emek var)
Siz değerli abilerimin bana verebileceği bir fikir yada öneri var mı
Herkes Bakabilir mi ?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Herkes Bakabilir mi ?
Valla dostum aynı olay bana da oldu kullanıcı adını şifresini bildiğim hesabımdaki karakterleri sadece eski telefon numaram kapandı diye 1 ay oyaladılar aktarmadılar dediğin formdan en az 15 tane yolladım adamlar hala bilgilerime yanlış diyorlar eksik diyorlar nüfus müdürlüğü sanki 2 tane adam orda keyfine eserse yapıyor esmezse yapmıyor bu kadar basit. Dava açmayı ben de düşünüyordum ve hala da düşünüyorum mail ler mevcut eğer ciddi olarak bu işi devam ettirmeyi düşünürsen bana özelden de ulaşabilirsin ben de dava açabilirim zevkle .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Öncelikle merhaba ve çok geçmiş olsun şunu bilmeni isterim ki bu olay benimde başıma gelmişti ve istenilen bilgileri eksiksiz verdigin takdirde karakter kesinlikle iade ediliyor 4-5 ay olmuş demissin elini çabuk tutarsan geri alabiirsin çünkü bu destek 6 ay öncesini kapsamakta
What is the problem ..
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
1EngiN1 yazdı:Valla dostum aynı olay bana da oldu kullanıcı adını şifresini bildiğim hesabımdaki karakterleri sadece eski telefon numaram kapandı diye 1 ay oyaladılar aktarmadılar dediğin formdan en az 15 tane yolladım adamlar hala bilgilerime yanlış diyorlar eksik diyorlar nüfus müdürlüğü sanki 2 tane adam orda keyfine eserse yapıyor esmezse yapmıyor bu kadar basit. Dava açmayı ben de düşünüyordum ve hala da düşünüyorum mail ler mevcut eğer ciddi olarak bu işi devam ettirmeyi düşünürsen bana özelden de ulaşabilirsin ben de dava açabilirim zevkle .
Engin Hocam ben yarın Gidip bir avukatla görüşeyim bakalım ne yapabiliyoruz 1 Hafta Daha Bekliyecem Bir Onumlu Sonuç Olmazsa Davayı Açacam.
Çünkü O kadar Bilgi Veriyoruz Kılı Kıpırdatmıyorlar.
Vede Benim Düşüncem de Ikv Yönetcileri bu duruma bir şey yapamıyor yani onlarında suçu yok sadece bizi oyalıyorlar bu sadece hukuk ile olur diye düşünüyorum
- TaRiFiYoK44
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: BirGrupMARJİNAL
Öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim.Bende daha önce bi hırsızlık olayı ile karşı karşıya geldim şifremi paylaştıgım kişi hesabı boşaltmşdı.İlk başta ne yapıcagımı şaşırdım destek şifre paylaşımdan dolayı yardımcı olmıyordu.Bende SAVCI'lıga gitti dilekçe verdim 2o gün içinde beni il emliyete çagırdılar orda ifademi aldılar ve sonra Mutlu son. Ne gittiyse geri aldım.Yani sana digecegim git Savcılıga başvur avukatla felanda ugraşma karakter diyp soyarlar adamı istersen yapıcagın çok basit dilekçini yazıpcaksın birde kimlik fotokopisi her birini 3 kere yazdıracaksın.İstersen ulaş bana yardımcı olurum seve seve maksat bu emek hırsızlarının önüne geçebilmek.mazlumettin yazdı:Merhaba Abilerim kardeşlerim
Büyücüm bundan 4 5 ay önce malesef ki çalınmış
Okul nedeni ile yazın kuruyorum pc yi 1 hafta önce mail e baktım aktarım hakkında bilgi gelmiş sonra hemen karektere girdim baktım hesap çalınmış şifam halen duruyor ama IIxKoMaKuRDaxII Adlı Büyücüm çalınmış.
Büyüme hiç para gitmediyse 400 lira gitmiştir m1 kıyamet leri filan baya vardı anlayacağınız.
Bu konu hakkında Destek ekibimize ulaştım ve Çarlarımın eski adları.Parlatılan ve üretilen silahlar.Akçeler vede epin kodları vs vs . bir sürü bilgi yi doldurup yolladım beni 2 3 gün salladılar ve bidaha aynı bilgileri doldurmamı istediler birdaha doldurdum ve bu seferde eksik bilgi verdiniz destek ekibi yardım edemiyor diye bir mesaj geldi.
Son Zamanlarda Bu olaylar çoğaldığı için adliyede bu davalar görülüyor ve sonuca bağlanılıyor Bu durum da Hem IKV ye hemde çarımı çalan Msn adresine dava açmayı düşünüyorum (Çünkü Ortada Ciddi bir emek var)
Siz değerli abilerimin bana verebileceği bir fikir yada öneri var mı
TaRiFiYoK