Enchanter yazdı:Önceki konuyla bu konudan edindiğim izlenime göre sen burada hak arayışında falan değil tamamen yenilginin verdiği sinirle buraya çatmışsın. Şahsen böyle düşünüyorum aksini veya doğrusunu söyleyenler olabilir. Karşı taraf da az değil sanırım bu ridvan4706 isimli vatandaşla vs attınız, kışkırtmayın böyle birbirinizi. Gidin kozlarını başka yerde paylaşın bence yönetim önceki konuya açık ve net cevap vermiş bunun üzerine daha ne konuşulur bilemiyorum. Bu durumda sen kazanmış olsaydın aynı tepkiyi verir miydin inan şüpheliyim. Olur böyle şeyler oyun sonuçta insan bir yerden sonra hırs yapabiliyor.
GM yaptığı açıklamada da belirtmiş bu ilk defa uygulanan bir şey değil diye. Ne hikmetse bu sadece size uygulanmış gibi adalet bekçisi kesilmişsiniz. Bu uygulama daha önce de yapıldığında neredeydiniz?
Takdir edersin ki sunucu sunucu dolaşıp hangi etkinlikte haksızlık yapılıyor şeklinde bir araştırma yapacak durumda değiliz.Önceki konuyu da takip ettiysen madalya eksiğinden dolayı turnuvadan diskalifiye edilen ıIHePHaTeİsToSIı un da arkasında durup 200 madalya için men edilmesinin yanlış olduğunu savunmuştuk.Yani haksızlık sadece bize yapıldığında konuşmuyoruz.Şurda okuduklarınla bu kanıya varamazsın zira ne bizim karakterimiz ne de oyun içi davranışlarımızdan bi habersin.
Gözlemlerim sonucunda doğru düzgün yapılan tek etkinlik şu turnuva idi şu saatten itibaren onda da görevlilere itimadımız kalmadı.
Enchanter yazdı:Önceki konuyla bu konudan edindiğim izlenime göre sen burada hak arayışında falan değil tamamen yenilginin verdiği sinirle buraya çatmışsın. Şahsen böyle düşünüyorum aksini veya doğrusunu söyleyenler olabilir. Karşı taraf da az değil sanırım bu ridvan4706 isimli vatandaşla vs attınız, kışkırtmayın böyle birbirinizi. Gidin kozlarını başka yerde paylaşın bence yönetim önceki konuya açık ve net cevap vermiş bunun üzerine daha ne konuşulur bilemiyorum. Bu durumda sen kazanmış olsaydın aynı tepkiyi verir miydin inan şüpheliyim. Olur böyle şeyler oyun sonuçta insan bir yerden sonra hırs yapabiliyor.
GM yaptığı açıklamada da belirtmiş bu ilk defa uygulanan bir şey değil diye. Ne hikmetse bu sadece size uygulanmış gibi adalet bekçisi kesilmişsiniz. Bu uygulama daha önce de yapıldığında neredeydiniz?
CARMENTA yazdı:Takdir edersin ki sunucu sunucu dolaşıp hangi etkinlikte haksızlık yapılıyor şeklinde bir araştırma yapacak durumda değiliz.Önceki konuyu da takip ettiysen madalya eksiğinden dolayı turnuvadan diskalifiye edilen ıIHePHaTeİsToSIı un da arkasında durup 200 madalya için men edilmesinin yanlış olduğunu savunmuştuk.Yani haksızlık sadece bize yapıldığında konuşmuyoruz.Şurda okuduklarınla bu kanıya varamazsın zira ne bizim karakterimiz ne de oyun içi davranışlarımızdan bi habersin.
Gözlemlerim sonucunda doğru düzgün yapılan tek etkinlik şu turnuva idi şu saatten itibaren onda da görevlilere itimadımız kalmadı.
O verdiğin örneğin neresinde haksızlık var mantıklı düşün bi. Madalya kuralı konulmuş oraya, adam madalyasını getirmedi diye savaşa devam etse o kuralın ne anlamı kalır? Karşı taraf demez mi banane kardeşim adam katılım ücretini getirmemiş bu kuralı boşuna mu koydunuz diye. Vereceğin örnekler biraz daha mantık çerçevesinde olursa daha iyi olabilir.
Şu mesajından sonra senin adalet peşinde değil tamamen kendi çıkarının peşinde olduğunu anladım. Belli bir rekabet içine girildiği aşikar. Amacım tartışma çıkartmak değil ama benim görüşüm bu. Kolay gelsin
CARMENTA yazdı:Takdir edersin ki sunucu sunucu dolaşıp hangi etkinlikte haksızlık yapılıyor şeklinde bir araştırma yapacak durumda değiliz.Önceki konuyu da takip ettiysen madalya eksiğinden dolayı turnuvadan diskalifiye edilen ıIHePHaTeİsToSIı un da arkasında durup 200 madalya için men edilmesinin yanlış olduğunu savunmuştuk.Yani haksızlık sadece bize yapıldığında konuşmuyoruz.Şurda okuduklarınla bu kanıya varamazsın zira ne bizim karakterimiz ne de oyun içi davranışlarımızdan bi habersin.
O verdiğin örneğin neresinde haksızlık var mantıklı düşün bi. Madalya kuralı konulmuş oraya, adam madalyasını getirmedi diye savaşa devam etse o kuralın ne anlamı kalır? Karşı taraf demez mi banane kardeşim adam katılım ücretini getirmemiş bu kuralı boşuna mu koydunuz diye. Vereceğin örnekler biraz daha mantık çerçevesinde olursa daha iyi olabilir.
Şu mesajından sonra senin adalet peşinde değil tamamen kendi çıkarının peşinde olduğunu anladım. Belli bir rekabet içine girildiği aşikar. Amacım tartışma çıkartmak değil ama benim görüşüm bu. Kolay gelsin
viewtopic.php?f=46&t=121676 kapatılan konuda daha detaylı belirmiştik aslında sorunun nereden kaynakladığını madalya verilmemesi evet bir kural ihlali fakat benim karşılaşmamda kurallar arasında yer alan ""Karşılaşmalar kabadayı modunda yapılır."" kuralı gözardı edildi. Bununda bir kural ihlali sayılması gerektiği düşüncesindeyim.
Enchanter yazdı:O verdiğin örneğin neresinde haksızlık var mantıklı düşün bi. Madalya kuralı konulmuş oraya, adam madalyasını getirmedi diye savaşa devam etse o kuralın ne anlamı kalır? Karşı taraf demez mi banane kardeşim adam katılım ücretini getirmemiş bu kuralı boşuna mu koydunuz diye. Vereceğin örnekler biraz daha mantık çerçevesinde olursa daha iyi olabilir.
Şubat turnuvasında madalyası eksik olan oyuncuları 1-0 geride başlamak şartıyla madalyasını temin edip karşılaşmaya başlaması sağlanmıştı.Madem bu uygulanabilir bir şeydi neden daha önce yapıldı da bu sefer yapılmadı? Etkinlik aynı etkinlik ,kurallar aynı kurallar. Şimdi sen hala burda bir adaletsizlik göremiyor musun ? Sonuç olarak görevlilerin kullandığı inisiyatifler turnuvanın tüm seyrini etkileyebiliyor. Bu da göz ardı edilemeyecek bir gerçek.
""Karşılaşmalar kabadayı modunda yapılır."" kuralı gözardı edildi. Bununda bir kural ihlali sayılması gerektiği düşüncesindeyim.""
yaw adam kaba olmadan nasıl savaştınız acaba
ilgili konuda gerekli cevap tarafınıza verilmiştir.Konu ile alakalı olarak şikayetiniz varsa lütfen destek iletişim bölümünün ilgili birimiyle irtibata geçiniz.
İyi eğlenceler !